AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz'den 23 Nisan Mesajı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz’den 23 Nisan Mesajı

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Gazi Meclisimizin açılış yıl dönümünü kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.Ulusal egemenlik bayrağımızı her daim dalgalandıracağız. Bugün, millet olarak birlikte var olmanın onurunu yaşıyoruz.” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında şunları söyledi:

Takvimler 23 Nisan 1920’yi gösterdiğinde, milletimizin aziz temsilcileri meclis çatısı altında birleşerek geleceğimizi şekillendirecek tarihi bir adımı hayata geçirmişler ve kudretli devletimizin temelini atmışlardır. Bugün, Milletinin İradesini Temsil Eden Gazi Meclisimizin Kuruluş Yıl dönümü. Bugün, asil milletimizin geleceğine kendi elleriyle yön vererek gücünü halktan alan ulusal egemenliği ilan edişini, Gazi Meclisimizin kuruluşunu kutluyoruz. Bugün, millet olarak birlikte var olmanın onurunu yaşıyoruz. Bugün ülke yönetimine sahip çıkmakla yetinmeyip, bu bilinci bir bayramla ülkenin asıl sahipleri çocuklarımıza vermenin gururunu taşıyoruz. Demokrasiyle, aydınından köylüsüne kalıplaşmış tanımlamalarla değil, sosyal bir gerçeklik olarak tanışan bir halkın çocukları olarak bizler, ulusal egemenlik bayrağımızı her daim dalgalandıracağız.

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, dünyada eşine az rastlanır bir maziye ve büyüklüğe sahiptir. Varlığını hürriyetine adamış bir milletin temsil edildiği, milli iradenin kalbi Meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hatta bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir”

23 Nisan 1920 ruhu, temsil ettiği bütün değerleri, ifade ettiği anlamları, çocuklarımızın sahipliğinde ve şahitliğinde çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacak. Çocuklarımızın, bu bayram vesilesiyle içselleştirdikleri bağımsızlık ülküsüne, demokratik ve insani değerlere ve milli iradeye saygı ilkesine hayatları boyunca sahip çıkacaklarına, milletimizi ve devletimizi çok daha iyi yerlere taşımak için yurtsever bireyler olarak gayret göstereceklerine inancımız tam.

Bu düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemalolmak üzere bizlere bağımsız ve hür bir ülke bırakan Birinci Meclisimizin cesur ve fedakar üyelerini saygı ve şükranla anıyorum. İstiklal mücadelesinde özveriyle görev almış Anadolu’nun her bir evladına rahmet diliyorum. Bu anlamlı günde coşkumuz ve neşemizi artıran değerli evlatlarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en samimi duygularla kutluyor, Karabüklü hemşerilerimi en samimi duygularımla selamlıyorum”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin