Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 14:53 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük Adayları Ankara’da Tanıtıldı

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte AK Parti Karabük milletvekili adaylarını tanıttı.
Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı’na Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Türkiye, bize her yer Türkiye seçim şarkısı eşliğinde geldi. Salonu dolduran partililere ve tüm Türkiye’ye seslenen Davutoğlu, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerine yönelik Seçim Beyannamesi’ni açıkladı.
Seçim Beyannamesi’nin açıklanmasının ardından AK Parti’nin milletvekili adayları il il sahneye davet edildi. Başbakan Davutoğlu, 3 dönem kuralı nedeniyle bu dönem Milletvekilliği son bulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile birlikte, Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal’ı kamuoyuna tanıttı. Adaylar daha sonra Başbakan Davutoğlu ile birlikte partilileri selamladı ve toplu fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin