AK Parti  İlçe Kongreleri Tamamlandı - Karabük Haber Postası
671a422eae8a1
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 15:48 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti  İlçe Kongreleri Tamamlandı

AK Parti’de Karabük Merkez, Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçe kongreleri tamamlandı. İl kongresi tarihine ilişkin takvim üzerinde çalışma sürüyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük’teki 8. Olağan İlçe Kongrelerinin başarıyla tamamlanmasının ardından, teşkilatın yeni yönetimleri ve İl Kongresi hazırlıklarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Salt, kongre sürecini bir demokrasi bayramı olarak nitelendirirken, seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

AK Parti İl Başkanı Salt, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“AK Parti olarak her zaman olduğu gibi teşkilatlarımızda güçlü bir yenilenme süreci yaşadık. 8. Olağan İlçe Kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum.

Karabük genelinde birliğimizi ve dayanışmamızı daha da pekiştirecek adımlar attık. Her bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz kongreler, partimizin demokrasi anlayışının bir yansımasıdır. Yeni dönemde sadece Eflani İlçe Başkanımız değişti, diğer ilçelerimizde ilçe başkanlarımız güven tazeleyerek devam etti. Yeni dönemde seçilen Eflani İlçe Başkanımız Hüseyin Ersoy ve yönetimine, güven tazeleyerek yeniden seçilen Merkez İlçe Başkanımız Yavuz Hüsam ve yönetimine, Safranbolu İlçe Başkanımız Muhammet Yasin Aydın ve yönetimine, Yenice İlçe Başkanımız Ahmet Mısırlıya ve yönetimine, Eskipazar İlçe Başkanımız Ahmet Aydemir ve yönetimine, Ovacık İlçe Başkanımız ve yönetimine hayırlı olmasını temenni ederim.

Yeni dönemde seçilen başkanlarımız ve yönetimleri, ilçelerimizde AK Parti’nin hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacaklardır. AK Parti, milletin partisidir; bizler de milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”

TEŞKİLATTAN MEKTUP ÇALIŞMASI

Bu arada AK Parti İl Başkanlığınca, ilçe kongrelerinde önce ilçe meydanlarında ve kongre salonlarında kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektup toplandı. Vatandaşlar mektupta talep, öneri, teşekkür, dilek ve temennilerini ifade etti.

İL KONGRESİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

AK Parti İl Başkanı Salt, İl Kongresi hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “İl Kongremizi de büyük bir coşku ile gerçekleştireceğiz. İlçelerimizde tamamladığımız kongre süreci, teşkilatımızın ne kadar dinamik ve güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. İl Kongremizde de bu dinamizmi ve kararlılığı en üst seviyede sergileyeceğiz. Karabük’te kazandığımız başarıları daha da ileri taşıyacak, 2024 yerel seçimlerindeki zaferimizi pekiştirecek adımları hep birlikte atacağız.” dedi. AK Parti İl Başkanı Salt, ayrıca AK Parti’nin bugüne kadar Karabük’e kazandırdığı hizmetlere dikkat çekerek, “23 yılda Karabük’e yapılan yatırımlar, kazandırılan projeler ve halkımızın teveccühü ile bugünlere geldik. İlçe kongrelerimiz, bu hizmet kervanının yeni bir halkasıdır. İl Kongremizde de AK Parti Karabük teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve hizmet aşkıyla yeni hedeflere yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
222 4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Nisan, 2026 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ailenin temelleri öğrencilere anlatıldı

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Psikolog Sanem Yıldız, Karabük Üniversitesi TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi. “Aile Kurumunun Önemi ve İşlevleri” başlıklı eğitimde Yıldız, ailenin bireyin hayatındaki vazgeçilmez yerine dikkat çekerek, sağlıklı bir kişilik gelişiminin ilk adımlarının aile ortamında atıldığını söyledi.

Eğitimde, ailenin yalnızca bir yaşam alanı olmadığını, aynı zamanda bireyi topluma hazırlayan en önemli yapı taşı olduğunun altı çizildi. Psikolog Yıldız, ailenin duygusal destek sağlama, toplumsal uyumu kazandırma ve sağlıklı kimlik gelişimini destekleme konusunda kritik işlevler üstlendiğini belirtti. “Güçlü aile bağları, güçlü bireyler ve sağlıklı toplumlar oluşturur” mesajı katılımcılarla paylaşıldı.

Günümüzde aile yapısını tehdit eden sosyal ve bireysel sorunlara da değinilen programda, öğrencilere etkili iletişim kurma, empati geliştirme ve aile içi ilişkileri güçlendirme konularında önemli kazanımlar aktarıldı. Etkinliğin sonunda, gençlerin aile kavramına ilişkin bilinç düzeylerinin artırılması ve sağlıklı ilişkiler kurabilen bireyler olarak topluma katkı sunmalarının hedeflendiği vurgulandı.

Karabük Üniversitesi yetkilileri, bu tür farkındalık eğitimlerinin devam edeceğini belirterek, Psikolog Sanem Yıldız’a ve Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin