Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 06:59 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti, İlçe Danışma Meclis Toplantılarını Yaptı

AK Parti Karabük Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Yenice, Safranbolu, Eskipazar ve Eflani ilçelerinde İlçe Danışma Meclis Toplantıları gerçekleştirdi.

İlçe Danışma Meclis Toplantılarına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrulve AK Parti Karabük İl ve İlçe teşkilatları katıldı.

İlçe Danışma Meclis Toplantılarında konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu doğrultusunda Karabük ilçelerine gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi.

İlçe Danışma Meclis Toplantısında AK Parti teşkilatları olarak Karabük’te vatandaşlara hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz,AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadığını, bir dava partisi olduğunu dolayısıyla tüm teşkilat mensuplarının bu davaya sımsıkı sarılması gerektiğini belirtti.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında konuşmaların ardından teşkilat sunumları gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve İl Genel Meclis Üyeleri İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında İlçe Danışma Meclisi Toplantısında bilgilendirme gerçekleştirdi. Eflani İlçe Danışma Meclis Toplantısında Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ise Belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantılarının devam edeceği belirtildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin