AK Parti İl Kadın Kolları Genel Kurulu Yapıldı - Karabük Haber Postası
677a91527e7b3
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Ocak, 2025 16:55 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti İl Kadın Kolları Genel Kurulu Yapıldı

AK Parti Karabük Kadın Kolları 7. Olağan İl Kongresi yapıldı. Kongrenin tek adayı olan Hülya Uluçay yeniden başkanlığa seçildi.

100. Yıl Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul’a; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divan Heyetin oluşturulması ile başlayan kongrede ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinevizyon ile katıldığı konuşmasına yer verildi. Ardından İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milletvekili Ali Keskinkılıç, Cem Şahin, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından seçimler gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay’ın yeniden göreve seçildiği kongrede il kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin