AK Parti İl Kadın Kolları Genel Kurulu Yapıldı - Karabük Haber Postası
677a91527e7b3
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Ocak, 2025 16:55 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti İl Kadın Kolları Genel Kurulu Yapıldı

AK Parti Karabük Kadın Kolları 7. Olağan İl Kongresi yapıldı. Kongrenin tek adayı olan Hülya Uluçay yeniden başkanlığa seçildi.

100. Yıl Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul’a; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divan Heyetin oluşturulması ile başlayan kongrede ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinevizyon ile katıldığı konuşmasına yer verildi. Ardından İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milletvekili Ali Keskinkılıç, Cem Şahin, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından seçimler gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay’ın yeniden göreve seçildiği kongrede il kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin