Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı ve Yöneticilerinden KGC’ye Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2016 15:12 tarihinde yayınlandı
0

Başkanlardan Sağduyu Çağrısı

Yaklaşık iki ay önce genel kurulunu yapan Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Bu manada dünde Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve il yönetiminde bulunan bazı yöneticiler Karabük Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk konuşmayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmasında ” 15 Temmuz günü yapılan ve başarısızlıkla sona eren darbe girişimini lanetle kınıyoruz. Allah hiç bir zaman böyle bir olay ülkemize yaşatmasın. Hiç kimsenin aklına ve hayaleni gelmeyen bir darbe girişimi oldu. Darbe halkımızın direnişi ile püskürtüldü. Birlik ve beraberlik içinde bu darbeyi önledik. Karabük’te demokrasi nöbeti devam ediyor. Bu nöbete Karabük halkının destek vermesin istiyoruz” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetine görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ” Sivil toplum örgütlerimizin olmazsa olmazlarımızdır. Karabük Gazeteciler Cemiyete de bu sivil toplum örgülerimizden birisidir. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Sizler halkın gözü kulağısınız, bizlerin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri halkımıza iletiyorsunuz. Bundan  sonra da bu şekilde devam edecektir” dedi.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Saylar; 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimine de değinerek ” 15 Temmuz günü bir darbe girişimi yapıldı. Bütün birimlerimizin içerisine giren bir örgütün ülkemizi ve milletimizi yok edecek boyuta getirmeye çalıştıklarını görmüş olduk. Bu bir terör örgütüdür. Bir akıl tutulması yaşıyoruz, sivil halkın üzerine silahla, bomba ile, füzeler ile saldırıldı bu nasıl bir düşüncedir. Bizler darbeler gördük ama sivil halkın üzerine ateş edilen bir darbe değildi. Ülkemizi kimse parçalayamaz, bölemez. Biz her zaman bu ülkenin polisiyiz, askeriyiz bizler ülkemizi her daim koruruz. Yapılan bu darbe girişimi ile bizi birbirimize kırdırmaya çalıştıklarını gördük. Bu örgüt inşallah bertaraf edilecektir. Anadolu topraklarında bir bedeli var bu bedeli her zaman yaşarız. Biz bu topraklarda kıyamete kadar kalacağız” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin