Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2016 15:12 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti İl Başkanı ve Yöneticilerinden KGC’ye Ziyaret

Başkanlardan Sağduyu Çağrısı

Yaklaşık iki ay önce genel kurulunu yapan Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Bu manada dünde Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve il yönetiminde bulunan bazı yöneticiler Karabük Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk konuşmayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmasında ” 15 Temmuz günü yapılan ve başarısızlıkla sona eren darbe girişimini lanetle kınıyoruz. Allah hiç bir zaman böyle bir olay ülkemize yaşatmasın. Hiç kimsenin aklına ve hayaleni gelmeyen bir darbe girişimi oldu. Darbe halkımızın direnişi ile püskürtüldü. Birlik ve beraberlik içinde bu darbeyi önledik. Karabük’te demokrasi nöbeti devam ediyor. Bu nöbete Karabük halkının destek vermesin istiyoruz” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetine görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ” Sivil toplum örgütlerimizin olmazsa olmazlarımızdır. Karabük Gazeteciler Cemiyete de bu sivil toplum örgülerimizden birisidir. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Sizler halkın gözü kulağısınız, bizlerin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri halkımıza iletiyorsunuz. Bundan  sonra da bu şekilde devam edecektir” dedi.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Saylar; 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimine de değinerek ” 15 Temmuz günü bir darbe girişimi yapıldı. Bütün birimlerimizin içerisine giren bir örgütün ülkemizi ve milletimizi yok edecek boyuta getirmeye çalıştıklarını görmüş olduk. Bu bir terör örgütüdür. Bir akıl tutulması yaşıyoruz, sivil halkın üzerine silahla, bomba ile, füzeler ile saldırıldı bu nasıl bir düşüncedir. Bizler darbeler gördük ama sivil halkın üzerine ateş edilen bir darbe değildi. Ülkemizi kimse parçalayamaz, bölemez. Biz her zaman bu ülkenin polisiyiz, askeriyiz bizler ülkemizi her daim koruruz. Yapılan bu darbe girişimi ile bizi birbirimize kırdırmaya çalıştıklarını gördük. Bu örgüt inşallah bertaraf edilecektir. Anadolu topraklarında bir bedeli var bu bedeli her zaman yaşarız. Biz bu topraklarda kıyamete kadar kalacağız” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin