Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2016 15:12 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti İl Başkanı ve Yöneticilerinden KGC’ye Ziyaret

Başkanlardan Sağduyu Çağrısı

Yaklaşık iki ay önce genel kurulunu yapan Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Bu manada dünde Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve il yönetiminde bulunan bazı yöneticiler Karabük Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk konuşmayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmasında ” 15 Temmuz günü yapılan ve başarısızlıkla sona eren darbe girişimini lanetle kınıyoruz. Allah hiç bir zaman böyle bir olay ülkemize yaşatmasın. Hiç kimsenin aklına ve hayaleni gelmeyen bir darbe girişimi oldu. Darbe halkımızın direnişi ile püskürtüldü. Birlik ve beraberlik içinde bu darbeyi önledik. Karabük’te demokrasi nöbeti devam ediyor. Bu nöbete Karabük halkının destek vermesin istiyoruz” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetine görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ” Sivil toplum örgütlerimizin olmazsa olmazlarımızdır. Karabük Gazeteciler Cemiyete de bu sivil toplum örgülerimizden birisidir. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Sizler halkın gözü kulağısınız, bizlerin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri halkımıza iletiyorsunuz. Bundan  sonra da bu şekilde devam edecektir” dedi.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Saylar; 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimine de değinerek ” 15 Temmuz günü bir darbe girişimi yapıldı. Bütün birimlerimizin içerisine giren bir örgütün ülkemizi ve milletimizi yok edecek boyuta getirmeye çalıştıklarını görmüş olduk. Bu bir terör örgütüdür. Bir akıl tutulması yaşıyoruz, sivil halkın üzerine silahla, bomba ile, füzeler ile saldırıldı bu nasıl bir düşüncedir. Bizler darbeler gördük ama sivil halkın üzerine ateş edilen bir darbe değildi. Ülkemizi kimse parçalayamaz, bölemez. Biz her zaman bu ülkenin polisiyiz, askeriyiz bizler ülkemizi her daim koruruz. Yapılan bu darbe girişimi ile bizi birbirimize kırdırmaya çalıştıklarını gördük. Bu örgüt inşallah bertaraf edilecektir. Anadolu topraklarında bir bedeli var bu bedeli her zaman yaşarız. Biz bu topraklarda kıyamete kadar kalacağız” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin