Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2016 15:12 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti İl Başkanı ve Yöneticilerinden KGC’ye Ziyaret

Başkanlardan Sağduyu Çağrısı

Yaklaşık iki ay önce genel kurulunu yapan Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Bu manada dünde Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve il yönetiminde bulunan bazı yöneticiler Karabük Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette ilk konuşmayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmasında ” 15 Temmuz günü yapılan ve başarısızlıkla sona eren darbe girişimini lanetle kınıyoruz. Allah hiç bir zaman böyle bir olay ülkemize yaşatmasın. Hiç kimsenin aklına ve hayaleni gelmeyen bir darbe girişimi oldu. Darbe halkımızın direnişi ile püskürtüldü. Birlik ve beraberlik içinde bu darbeyi önledik. Karabük’te demokrasi nöbeti devam ediyor. Bu nöbete Karabük halkının destek vermesin istiyoruz” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetine görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ” Sivil toplum örgütlerimizin olmazsa olmazlarımızdır. Karabük Gazeteciler Cemiyete de bu sivil toplum örgülerimizden birisidir. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Sizler halkın gözü kulağısınız, bizlerin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetleri halkımıza iletiyorsunuz. Bundan  sonra da bu şekilde devam edecektir” dedi.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Saylar; 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimine de değinerek ” 15 Temmuz günü bir darbe girişimi yapıldı. Bütün birimlerimizin içerisine giren bir örgütün ülkemizi ve milletimizi yok edecek boyuta getirmeye çalıştıklarını görmüş olduk. Bu bir terör örgütüdür. Bir akıl tutulması yaşıyoruz, sivil halkın üzerine silahla, bomba ile, füzeler ile saldırıldı bu nasıl bir düşüncedir. Bizler darbeler gördük ama sivil halkın üzerine ateş edilen bir darbe değildi. Ülkemizi kimse parçalayamaz, bölemez. Biz her zaman bu ülkenin polisiyiz, askeriyiz bizler ülkemizi her daim koruruz. Yapılan bu darbe girişimi ile bizi birbirimize kırdırmaya çalıştıklarını gördük. Bu örgüt inşallah bertaraf edilecektir. Anadolu topraklarında bir bedeli var bu bedeli her zaman yaşarız. Biz bu topraklarda kıyamete kadar kalacağız” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin