Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ın Kurban Bayramı Mesajı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 08:30 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Saylar, “Tüm İslam âleminde ve cennet yurdumuzda olduğu gibi güzel şehrimiz Karabük’te de birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmış bulunuyoruz. Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir Son zamanlarda ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması için yüreklerimizde beslediğimiz umutların bu mübarek günler hatırına gerçeğe dönüşmesi en büyük dua ve temennimizdir. Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı’nın bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegâne ümidimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli halkımızın, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da YKS heyecanı: Bazı öğrenciler 1 dakika kala sınava yetişti

orduda yks heyecani bazi ogrenciler 1 dakika kala sinava yetisti a2x9XcD7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu öncesinde adaylar sınav merkezlerine akın etti. Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak salonlara yetişti.

YKS’nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde Ordu’da bulunan sınav merkezlerinde yoğunluk yaşandı, bu esnada aileler de adayları yalnız bırakamadı. Bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak sınava yetişmeye çalıştı.

Adaylar sınav salonlarında ter dökerken, aileleri de okul çevresinde bekledi, bazı aileler çocukları için Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti. Aileler, çocuklarının sınavlara güzel hazırlandıklarını ancak yine de sınav heyecanı yaşadıklarını belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin