Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 08:57 tarihinde yayınlandı
0

Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, 23 Nisan’ı Kutladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar;  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan gününün milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak tarihteki yerini aldığını belirtti.

Saylar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşıldığını, işgal altındaki toprakların yeniden özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuştuğunu ifade etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin özellikle çocuklar adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdüreceğini vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıldönümünün Türkiye’nin kaderinde bir dönüm noktasını oluşturduğunu söyleyen İl Başkanı Saylar, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yaptığımız çalışmalarla gelecek nesillere daha demokratik ve daha gelişmiş bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bütün arzumuz, size daha güzel bir Türkiye bırakmak. Bugünün çocukları ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum’’

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin