AK Parti İl Başkanı Saylar Üç Aylar ve Regaip Kandilini Kutladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mart, 2017 13:00 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti İl Başkanı Saylar Üç Aylar ve Regaip Kandilini Kutladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, tüm İslam aleminin üç aylar ve Regaip Kandili’ni kutlayarak, “Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir” dedi. AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 29 Mart Çarşamba günü başlayan üç aylar ve Perşembe günü Regaib Kandilinin idrak edileceğini belirterek, “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum. Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Bu özel gecelerin, gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Karabüklü hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin