Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2023 15:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Salt: “AK Kadrolar Zafere Yürüyor”

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen AK yürüyüşler Aydınlıkevler ile Şirinevler Mahallelerinde vatandaşların yoğun katılımı ile başladı. AK yürüyüş mitinginde vatandaşlara hitap eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye yoğun bir teveccühün olduğunu vurguladı. Salt, "Cumhuriyetimizin 100.yılında Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla çok önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçim yeni bir çağın kapısını aralayacağımız bir seçim olacaktır. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla tüm alt yapısını tamamlamış,her türlü problemini halletmiş,tek bayrak çatısında,tek millet olma ruhuyla milletimizi toplamış,"Daha Adil Bir Dünya Mümkün"diyen bir liderin arkasında yürüyeceğiz. Milletimizin Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partimize olan desteği her geçen gün artıyor.Bunu net bir şekilde sahada ve AK yürüyüşlerimizde görüyoruz.Buradan belirtmek istiyorum kimse iktidar olma hevesine kapılmasın AK kadrolar 14 Mayıs zaferine yürüyor" diye konuştu. AK Parti Karabük Milletvekili adayları Av. Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu yaptıkları konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye destek istedi. AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal,Niyazi Güneş ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Ceylan ise 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partinin rekor oy alarak Türkiye Yüzyılının başlayacağını belirtti. (Nurettin Acar)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklandı

Bolu’da polis takımlarınca yürütülen operasyonlarda, haklarında mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü grupları tarafından kent genelinde yapılan çalışmalarda, çeşitli hatalardan aranması bulunan şahıslar tespit edilerek operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalarda, sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı cürmünden 3 yıl 4 ay mahpus cezası bulunan 1 kişi, misyonu yaptırmamak için direnme kabahatinden 2 yıl 9 ay 22 gün mahpus cezası bulunan 2 kişi ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma yahut taşıma yahut bulundurma kabahatinden 10 ay mahpus cezası bulunan 1 kişi olmak üzere toplam 4 kişi yakalandı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şahıslar, çıkarıldıkları isimli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin