Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2014 15:16 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar: “Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafında yokuz”

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, KARDEMİR A.Ş. çalışan MHP Belediye Meclis Üyesi üç Birim Müdürünün görevden alınmasında partisinin ilgisinin olduğu şeklindeki haberlere cevap vererek, “Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafından yokuz” dedi.

AK Parti İL Başkanı Ömer Ayar yaptığı açıklamada, “Yerel seçim yapıldı bitti, halkı tercihi kullandı halkın bu tercihine hepimiz saygı duymalıyız. Belediye meclisi üyesi seçilmiş arkadaşlarımız özel bir sektörde çalışıyorlar ekmek parası peşinde, kendi gelecekleri için mücadele ediyorlar. Seçilmişler olmuş bitmiş bu tür bir yapı ile ilgili kim neden bir baskı içerisinde olsun. MHP’nin belediye meclis üyesi sayısı belli, Ak Partinin Belediye Meclis üyesi sayısı belli bu saatten sonra sayısal anlamda bir değişim olması mümkün değil. O arkadaşlar orada yönetici olmuş veya olmamışlar bu saatten sonra siyaseten ne tür etkisi olur ki biz böyle bir konuda siyasi baskı içerisinde olalım. Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafından yokuz. Karabük Belediyesi ve Kardemir birer taraftır bu sorunları oturarak kendileri çözebilirler ve çözmek durumdadırlar. Bu tür eylemlerden zaten siyasi bir sonuç beklemek zaten çok anlamsız. Ne kadar düşünürseniz düşünün bundan siyasi bir anlam çıkmaz. Ben ekmek peşinde olan arkadaşlarımıza saygı duyuyorum. O arkadaşların görevden alınması bizim uzaktan veya yakından zerre kadar ilgisi yoktur. Böyle bir süreç içerisinde asla olmayız, Kardemir’den üç arkadaşın görevden alınmasının altından nasıl bir siyasi anlam çıkar ben çözemiyorum. Biz bu konuya muhatap sunduğumuz ile ilgili biz yazı veya bir açıklama okumadım. Basın mensupları olarak sizler soruduğunuz için cevap veriyorum buna ben. Bu konu ile ilgili biz muhatap değiliz, muhatap olmak arzusunda da değiliz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin