Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2014 15:16 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar: “Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafında yokuz”

AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, KARDEMİR A.Ş. çalışan MHP Belediye Meclis Üyesi üç Birim Müdürünün görevden alınmasında partisinin ilgisinin olduğu şeklindeki haberlere cevap vererek, “Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafından yokuz” dedi.

AK Parti İL Başkanı Ömer Ayar yaptığı açıklamada, “Yerel seçim yapıldı bitti, halkı tercihi kullandı halkın bu tercihine hepimiz saygı duymalıyız. Belediye meclisi üyesi seçilmiş arkadaşlarımız özel bir sektörde çalışıyorlar ekmek parası peşinde, kendi gelecekleri için mücadele ediyorlar. Seçilmişler olmuş bitmiş bu tür bir yapı ile ilgili kim neden bir baskı içerisinde olsun. MHP’nin belediye meclis üyesi sayısı belli, Ak Partinin Belediye Meclis üyesi sayısı belli bu saatten sonra sayısal anlamda bir değişim olması mümkün değil. O arkadaşlar orada yönetici olmuş veya olmamışlar bu saatten sonra siyaseten ne tür etkisi olur ki biz böyle bir konuda siyasi baskı içerisinde olalım. Biz böyle bir konu ile taraf değiliz, konun hiçbir tarafından yokuz. Karabük Belediyesi ve Kardemir birer taraftır bu sorunları oturarak kendileri çözebilirler ve çözmek durumdadırlar. Bu tür eylemlerden zaten siyasi bir sonuç beklemek zaten çok anlamsız. Ne kadar düşünürseniz düşünün bundan siyasi bir anlam çıkmaz. Ben ekmek peşinde olan arkadaşlarımıza saygı duyuyorum. O arkadaşların görevden alınması bizim uzaktan veya yakından zerre kadar ilgisi yoktur. Böyle bir süreç içerisinde asla olmayız, Kardemir’den üç arkadaşın görevden alınmasının altından nasıl bir siyasi anlam çıkar ben çözemiyorum. Biz bu konuya muhatap sunduğumuz ile ilgili biz yazı veya bir açıklama okumadım. Basın mensupları olarak sizler soruduğunuz için cevap veriyorum buna ben. Bu konu ile ilgili biz muhatap değiliz, muhatap olmak arzusunda da değiliz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
eskipazarda dolu ve saganak etkili oldu dere tasti yjA4drpD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da dolu ve sağanak etkili oldu, dere taştı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağışın ardından dere taşarken, ekili araziler gölete döndü.

İlçede akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, özellikle yüksek kesimlerde etkisini artırdı. Yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu da etkili oldu. Sürücüler araçlarını yol kenrarına çekerek dolu yağışının geçmesini bekledi.

Eskipazar ilçesine bağlı Çandırlar köyü mevkisinde etkili olan kuvvetli yağış sonrası dere taştı. Taşkın nedeniyle yolun bazı bölümleri suyla kaplanırken, sürücüler araçlarıyla kontrollü şekilde ilerlemek zorunda kaldı. Yağışın ardından çevredeki tarım arazileri su altında kalırken, ekili alanlar adeta gölete döndü.

Bölgede olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerin durumu yakından takip ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin