karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Berkay Doğan tarafından
28 Ekim, 2024 12:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’tan 29 Ekim Kutlama Mesajı

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Salt, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla yayımladığı mesajında, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanının yaşandığını belirtti. Salt, “Cumhuriyet; ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır.” dedi.

Salt, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, milletimizin istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkarak bağımsızlığından, millet iradesinden ve milli egemenlik ilkesinden ödün vermeyeceğini dünyaya ilan ettiği Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıl dönümünü ülkemizin dört bir yanındaki tüm vatandaşlarımızla birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Bundan bir asır önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizi korumak, vatanımıza sahip çıkmak için aynı ruh ile mücadelemizi hep omuz omuza sürdürerek nice zorluklara göğüs gerdik, nice badireler atlattık. Millet olarak, tarihi mücadelelerle, şanlı zaferlerle, kahramanlık destanlarıyla, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına sımsıkı sarılmamızla bugünlere geldik.

İmkânsızlıklara ve çeşitli zorluklara rağmen milletimizin fedakârlığı, cesareti ve kahramanlıklarıyla kurulan Cumhuriyetimiz bize şanlı ecdadımızın olduğu kadar evlatlarımızın da emanetidir. Bu emanete sahip çıkarak Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza etme görevi bugün her birimizin en önemli sorumluluğudur. Milletimiz bugünlere nasıl geldiğini asla unutmayacak; şanlı mazisine ve aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmaya devam edecektir.

Tarihimizden aldığımız kuvvet, sahip olduğumuz güçlü irade ve sarsılmaz inancımızla bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuz doğrultusunda her alanda ortaya koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Türkiye Yüzyılı, bizim için yalnızca bugünden ibaret değildir; geçmişle geleceği buluşturan bir anlayıştır. Birikimle yeni hedefleri bir araya getiren kuşatıcı bir vizyondur. Kökleriyle toprağa, dallarıyla ufka uzanan Cumhuriyetimizi değerleriyle korumak; milletimize nice şanlı zafer kazandıran dik duruşumuzla ve sağlam irademizle mümkündür. Türkiye Yüzyılını barışın, gücün, istikrarın, kalkınmanın, istiklalin, istikbalin ve değerlerin yüzyılı haline getirmek için milletimizin her bir ferdine düşen görev çok çalışmaktır.

Cumhuriyet, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak; içeride ve dışarıda güvenliğimize, birlik ve beraberliğimize tehdit oluşturanlara karşı dimdik durmaktır. Cumhuriyet, yurdumuzun dört bir köşesine hizmet götürmek, Türkiye için aşkla çalışmak, eser ve hizmet üreterek gönüllere girmektir. Cumhuriyet, kahramanlarımızın yere düşürmemek için mücadele ettiği ay yıldızlı şanlı bayrağımızı daima en yükseğe taşıma kararlılığıdır. Bu aziz vatanın bir evladı olarak, topraklarımızın her karışını mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi rahmetle, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklâl Harbimizin tüm kahramanlarını minnetle anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin