Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 09:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Altınöz Yenice’de toplantıya katıldı 

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’nın haftalık olarak yapmış olduğu olağan toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıya, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Başkan Yardımcıları, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Yortan belde başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları katıldı. Toplantıda AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Yenice’ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. OSB, BİM deposu, doğalgaz ve bazı bankaların ATM’lerinin Yenice'ye kurulması konusunda görüşmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Yenice’den Belediye Başkanı aday adaylığı için yoğun talep beklediklerini belirterek, “AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olacak arkadaşlarımıza kapımız açık. Aday adaylığı sürecinde herkese eşit mesafede yaklaşacağız. Parti bilinci içerisinde aşkla, sevdayla AK Parti içinde görev almak isteyen herkese kapımız açık" ifadelerinde bulundu. Ayrıca AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu da kadın kolları ile Yenice’de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz 18.dönem siyaset akademisine katılan ve başarı ile mezun olan 17 kişiye belgelerini verdi. İl Başkanı İsmail Altınöz ve beraberindekiler toplantı sonrası Celal Hatıl Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Kasım, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

HAK SAHİPLERİ YUVALARINA KAVUŞUYOR

Kartaltepe TOKİ Konutları, 28 Kasım'dan itibaren teslim edilmeye başlanıyor. Yarın ilk etapta bir blokta yer alan dairelerin teslimi gerçekleştirilecek. Diğer bloklardaki dairelerin teslimi ise hafta içinde devam edecek ve 15 Aralık tarihinde sona erecek.

Karabük'ün merkez Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilen ve hak sahiplerini uzun süredir bekleyen 280 sosyal konutun teslim süreci yarın düzenlenecek törenle başlıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan konutlar, 28 Kasım 2025 tarihi itibarıyla sahiplerine teslim edilecek.

DAĞITIM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Konutların dağıtımı için yarın (28 Kasım Cuma) saat 14.00'te bir tören düzenlenecek. İlk etapta sadece bir bloktaki dairelerin tapuları hak sahiplerine verilecek. Cumartesi ve Pazar günleri hariç olmak üzere, diğer bloklardaki dairelerin dağıtımı hafta içi günlerde devam edecek ve tüm sürecin 15 Aralık 2025 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

KURA ÇEKİMİ GEÇEN YIL YAPILMIŞTI

Kartaltepe'de hayata geçirilen proje kapsamında, 2+1 tipinde 190 ve 3+1 tipinde 90 olmak üzere toplam 280 konutun hak sahipleri, 21 Ekim 2024'te yapılan kura çekimiyle belirlenmişti. Projenin ilk etapta Haziran 2025'te teslim edilmesi planlanıyordu. Ancak, teslimatlardaki gecikme ve resmi bir açıklama yapılmaması, kira ödemeye devam eden yüzlerce hak sahibini mağdur durumda bırakmıştı.

TOKİ’den daha önce yapılan açıklamada,  “Kartaltepe Sosyal Konut Projemizde çalışmalar tamamlanmıştır. 28 Kasım 2025 tarihi itibarıyla konutlarımız hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacaktır. Vatandaşlarımıza yeni yuvalarında huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.” ifadelerine yer verilmişti.

Öte yandan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da konuya ilişkin daha önce ortak bir açıklama yaparak, şu değerlendirmelerde bulunmuştu.

“Karabük’ümüzde vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği Kartaltepe Sosyal Konut Projesinde sona gelinmiş olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. 28 Kasım itibarıyla hak sahiplerimiz yeni yuvalarına kavuşacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve TOKİ Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak, Karabük’te her bir vatandaşımızın güvenli, modern ve yaşanabilir konutlarda yaşam sürmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yeni konutlarımız şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin