AK Parti Heyetinden Ovacık’ta Yatırım İncelemesi - Karabük Haber Postası
e4t5e4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Ekim, 2025 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Heyetinden Ovacık’ta Yatırım İncelemesi

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekili Cem Şahin, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tam ve teşkilat mensupları, Ovacık ilçesinde devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Heyet; Ovacık’ta yapımı süren Hükümet Konağı binası, İlçe Entegre Devlet Hastanesi, “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında yürütülen 36 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat alanı ile ilçede yapılması planlanan cezaevi arazisinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında projelerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Heyet, Ovacık ziyareti kapsamında ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek sohbet etti, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
agrt
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Nisan, 2026 13:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan Kirman’a Tebrik

Karabük Valisi Oktay Çağatay, İl Genel Meclisi Başkanlığına yeni seçilen Ahmet Okan Kirman’ı makamında kabul etti.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen kabulde Vali Çağatay ile İl Genel Meclisi Başkanı Kirman bir süre görüştü. Vali Çağatay, Kirman’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak kendisini tebrik etti.

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci de hazır bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin