Reklam
Reklam
675be5bfb6aa5
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
13 Aralık, 2024 10:44 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Heyetinden Ankara Temasları

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile birlikte Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Heyet, ilk olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Karabük’ün sağlık yatırımları ve ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek Karabük’teki adalet hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik konular ve projeler ele alındı.

Temaslar kapsamında ayrıca Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ile de bir görüşme gerçekleştirildi. Bu ziyarette, sağlık emekçilerinin hakları, çalışma koşulları ve sendikal işbirliğinin önemi vurgulandı.

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Merkezi ziyaretinde Öz Sağlık-İş Sendikası Karabük Şubeside hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salt, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Karabük’ümüzün ihtiyaçlarını ve projelerini hem Bakanlarımıza hem de ilgili kurumlara ileterek çözümler üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’daki temaslarımızın Karabük’e hayırlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç da Karabük’ün kalkınması ve vatandaşların beklentilerinin karşılanması adına yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz’de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin