Reklam
Reklam

AK Parti Heyetinden Ankara Temasları

675be5bfb6aa5
Haber Merkezi tarafından
13 Aralık, 2024 10:44 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile birlikte Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Heyet, ilk olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Karabük’ün sağlık yatırımları ve ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek Karabük’teki adalet hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik konular ve projeler ele alındı.

Temaslar kapsamında ayrıca Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ile de bir görüşme gerçekleştirildi. Bu ziyarette, sağlık emekçilerinin hakları, çalışma koşulları ve sendikal işbirliğinin önemi vurgulandı.

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Merkezi ziyaretinde Öz Sağlık-İş Sendikası Karabük Şubeside hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salt, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Karabük’ümüzün ihtiyaçlarını ve projelerini hem Bakanlarımıza hem de ilgili kurumlara ileterek çözümler üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’daki temaslarımızın Karabük’e hayırlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç da Karabük’ün kalkınması ve vatandaşların beklentilerinin karşılanması adına yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz’de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin