Karabük Postası tarafından
13 Ekim, 2022 17:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Genel Merkezinden Karabük’e Çıkarma

  AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genel Merkezi’nin organize ettiği "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Karabük"  programı kapsamında 15 Ekim Cumartesi Günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Bölge Milletvekillerinden oluşan bir heyetin Karabük’e geleceğini söyledi. İl Başkanı Altınöz, Karabük'e gelecek heyetin içersinde yer alan isimleri ise şu şekilde açıkladı: "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Karabük Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik,  AK Parti MKYK üyelerinden Cem Şahin,  Emre Cemil Ayvalı, Tuba Köksal, Muhammed Fatih Gök, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu." 15 Ekim Cumartesi Günü Karabük'e gelecek olan heyetin  AK Parti Karabük İl Başkanlığında düzenlenecek olan basın toplantısının ardından Karabük Merkez ve tüm ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulunacağı ve programlara katılacağı bildirildi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 09:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Park Halindeki Tırların Dorselerini Ateşe Verdiler

Karabük'te kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yanıcı madde dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.

Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi'nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Yangında tır dorseleri zarar görürken, olay yeri inceleme ekipleri alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin önce tır lastiklerine yanıcı ve uçucu madde sürerek yakmaya çalıştıkları, ardından da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin