blank
Haber Merkezi tarafından
05 Ocak, 2025 15:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir’den Karabük Belediyesi’ne Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile parti heyeti de yer aldı.

Başkan Çetinkaya, Karabük’te yürütülen projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verirken, Ayşe Keşir, kadınlara yönelik projelere verilen önemi takdir etti. Görüşmede, belediye çalışmalarının genel değerlendirmesi de yapıldı.

blank
blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin