Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 14:06 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya: “Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zafer Sırakaya, Altınova’nın özel bir bölge olduğunu, stratejik öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Altınova’daki ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya: "Altınova’nın gönüllü elçisiyim"

“Altınova’yı yakından takip ediyoruz. Altınova, sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölge. Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Dr. Metin Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyorum. Ben de Altınova’nın gönüllü elçisiyim.”

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise, ” Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova, bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde yabanci dil festivali duzenlendi bq8CnMlI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde yabancı dil festivali düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi’nde “Diller Farklı, Dostluk Ortak!” temalı yabancı dil festivali düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi’nin 20. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Kastamonu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yabancı Dil Festivali” (Foreign Language Festival), kampüste yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Diller Farklı, Dostluk Ortak!” mottosuyla düzenlenen etkinlikte dünya kültürleri ve farklı diller bir araya geldi.

Yabancı Diller Yüksekokulu binasında başlayan festivalin açılışına; Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. İbrahim Demirbaş ile Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. M. Öztürk Akcaoğlu, akademik personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kastamonu Üniversitesi yönetiminin, akademik kadronun ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte festival programı iki aşamada gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğrenciler tarafından hazırlanan farklı ülkelere ait kültürel stantları gezdi. Ülkelerin tarihine, coğrafyasına, geleneksel kıyafetlerine ve kültürel ögelerine yer verilen stantlarda ziyaretçilere çeşitli bilgiler aktarıldı. Öğrenciler, öğrendikleri yabancı dilleri uygulama imkânı bulurken katılımcılar da farklı kültürleri yakından tanıma imkânı elde etti.

Kültürel tanıtımların ardından festival kapsamında gastronomi etkinliği gerçekleştirildi. Farklı kültürlere ait geleneksel yemeklerin ve ikramların yer aldığı stantlarda katılımcılar dünya mutfağından çeşitli lezzetleri deneyimleme imkânı buldu.

İletişim, kültür ve çeşitlilik temalarının öne çıktığı festival, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin