Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 14:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya: “Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zafer Sırakaya, Altınova’nın özel bir bölge olduğunu, stratejik öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Altınova’daki ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya:"Altınova’nın gönüllü elçisiyim" "Altınova’yı yakından takip ediyoruz. Altınova, sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölge. Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Dr. Metin Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyorum. Ben de Altınova’nın gönüllü elçisiyim."   Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise, " Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova, bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 09:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da 150 yıllık Tarihi Konakta Çıkan Yangın Söndürüldü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın kontrol altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.

İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak'ta Pınar Ç.'ye ait 3 katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5'i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 2 saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin