Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2023 14:06 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya: “Altınova’nın gönüllü elçisiyim”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Zafer Sırakaya, Altınova’nın özel bir bölge olduğunu, stratejik öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Altınova’daki ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya: "Altınova’nın gönüllü elçisiyim"

“Altınova’yı yakından takip ediyoruz. Altınova, sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölge. Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Dr. Metin Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyorum. Ben de Altınova’nın gönüllü elçisiyim.”

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise, ” Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova, bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
TOBB ve KGFden 100 Milyar TLlik Nefes Kredisi destegi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Haziran, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0

TOBB ve KGF’den 100 Milyar TL’lik Nefes Kredisi desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kredi Garanti Fonu (KGF) iş birliğinde hayata geçirilen TOBB Nefes Kredisi programı kapsamında, TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi işletmelere yönelik yeni bir finansman desteği sunulacak.

Başvuruların 8 Haziran 2026 Pazartesi günü başlayacağı kredi programında, firmalar azami 3 milyon TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Toplam kredi hacmi 100 milyar TL olarak planlanırken, ilk etapta 25 milyar TL’lik kaynak iş dünyasının kullanımına açılacak.

Kredi kapsamında işletmelere 6 ay anapara ödemesiz dönem tanınacak. Krediler en fazla 48 ay vadeyle kullandırılabilecek. Faiz oranı ise 24 aya kadar vadelerde yüzde 36, 24 ayın üzerindeki vadelerde ise yüzde 34 olarak uygulanacak.

TOBB Nefes Kredisi’ne, TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi işletmeler başvurabilecek. Krediler; Akbank, DenizBank, QNB Bank, T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı Kredi ve Ziraat Katılım Bankası şubeleri aracılığıyla kullandırılacak.

İş dünyasının finansmana erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan programın, özellikle KOBİ’lerin nakit akışına katkı sağlaması ve ekonomik faaliyetlerin desteklenmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin