Reklam
Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, Karabük’e Geldi

GENEL
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Mart, 2025 17:33 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, bugün Karabük’te bir dizi programa katılacak.

Program kapsamında ilk olarak AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükgümüş, burada İl Başkanı Ferhat Salt ve parti mensupları ile bir araya geldi.

Ziyaretinin ardından Karabük Belediyesi’ni de ziyaret eden Büyükgümüş, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile birlikte şehrin gelişimi ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Programın en dikkat çekici noktalarından biri ise 5000 Evler Kanyon Park Düğün Salonu’nda düzenlenen Teşkilat İftarı olacak. Karabüklü partililer, Büyükgümüş ile birlikte iftarlarını açacaklar.

Büyükgümüş’ün, iftar sonrası 5000 Evler Mescid-i Aksa Camii’ndeki teravih namazına katılacağı bildirildi.

Ahmet Büyükgümüş’ün Karabük programı, partinin yerel teşkilatlarıyla olan bağlarını güçlendirmeyi ve belediye ile vatandaşlar arasındaki iletişimi artırmayı hedefliyor.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin