Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Aralık, 2024 18:50 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Gençlik Kolları’na Yeni Atama

AK Parti Karabük İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığına Avukat Mehmet Safa Öz’ün atandığını duyurdu.

Semih Can Güzel’in istifası sonrasında, İl Gençlik Kolları Başkanvekili olarak görev yapan Av. Mehmet Safa Öz, yeni başkan olarak görevlendirildi.

Atama belgesi, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan tarafından Öz’e takdim edildi.

Yapılan açıklamada, görev süresi boyunca gösterdiği özverili çalışmalar için Semih Can Güzel’e teşekkür edilerek, Av. Mehmet Safa Öz’e yeni görevinde başarılar dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin