Reklam
Reklam

AK Parti Eflani İlçe Başkanı Ersin Cebeci İstifa etti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2021 11:54 tarihinde yayınlandı
0

Eflani İlçesinde uzun yıllar AK Parti Eflani İlçe Başkanlığı görevini sürüdüren Muhammet Ersin Cebeci, istifa etti.

Cebecinin istifası ile ilgili olarak AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Genel Merkez, Merkez  Karar Yönetim Kurulu  (MKYK) Üyemiz ve önceki Dönem Denizli Milletvekilimiz Sayın Nurcan Dalbudak’ın katılımıyla Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci’yle yapılan görüşmeler sonucunda, Muhammet Ersin Cebeci Eflani İlçe Başkanlığı görevinden istifasını sunmuştur.

Uzun yıllar Eflani İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Muhammet Ersin Cebeci’ye partimize yapmış olduğu destek ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, Muhammet Enes Cebeci’ye bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karadeniz’in Zeugması Hadrianopolis’te kazı çalışmaları başladı

karadenizin zeugmasi hadrianopoliste kazi calismalari basladi vHpHzHs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianopolis Antik Kenti’nde 2026 yılı kazı sezonu başladı. Kazılarda Dört Nehir Kilisesi’nin doğusunda tespit edilen yeni yapının ortaya çıkarılması hedeflenirken, ortaya çıkarılan sarayın kabul salonundaki mozaikler de bu yıl restore edilerek ziyarete açılacak.

Geç Kalkolitik, Roma ve Erken Bizans dönemlerine ait önemli kalıntılarıyla dikkat çeken Hadrianopolis Antik Kenti’nde 2026 yılı kazı sezonu başladı. Bu yıl kazılar, Dört Nehir Kilisesi’nin doğusunda belirlenen yeni bir alanda yoğunlaştırılacak. Kazı Başkanı Prof. Dr. Ersin Çelikbaş, geçmiş yıllarda yapılan jeoradar araştırmalarında tespit edilen yeni yapının gün yüzüne çıkarılması için çalışmalara başladıklarını belirtti. Küçük bir ekiple sezonu açtıklarını ifade eden Çelikbaş, hedeflerinin söz konusu yapının kazısını bu yıl içerisinde tamamlamak olduğunu söyledi. Hadrianopolis’te her yıl yeni bir yapıyı ortaya çıkarıp restorasyonunu tamamlayarak ziyaretçilere açmayı amaçladıklarını dile getiren Çelikbaş, bu yıl da aynı hedef doğrultusunda çalışacaklarını kaydetti. Çelikbaş, “Diğer bir önemli bizim çalışma noktamız ise geçen yıl ortaya çıkarmış olduğumuz saray yapısının bir bölümü olan kabul salonunun zemin mozaiklerinin bu yıl restorasyonunu tamamen bitirip, yine ziyaretçilerimizin hizmetine açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Son yıllarda tanıtım faaliyetlerinin etkisiyle Hadrianopolis’e olan ilginin önemli ölçüde arttığını vurgulayan Çelikbaş, antik kentin akşam saatlerinde dahi ziyaretçi ağırladığını ifade etti. Çelikbaş, kazı ekibinin önümüzdeki yıllarda da Hadrianopolis’e yeni yapılar ve teşhir alanları kazandırmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin