AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi - Karabük Haber Postası
ak parti cetinkayanin baskanligina kenetlendi 71zfwyqG jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi

AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın yanında kenetlendi.

Karabük’te, seçime sayılı saatler kala ciddi bir oy oranı farkı ile Karabük Belediye Başkanı olmaya hazırlanan Özkan Çetinkaya’ya eski-yeni tüm teşkilat mensupları sahip çıktı.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne, Karabük’te alınan başarılarda büyük pay sahipleri olan önceki dönem milletvekilleri, il başkanları, il gençlik kolları başkanları, merkez ilçe başkanları, Parti’nin önde gelen isimleri Özkan Çetinkaya’ya tam destek verdi.

Toplantıda, “Vakit; yan yana durma, omuz omuza verme ve Karabük Belediye Başkan Adayımız Özkan Çetinkaya’yla Karabük’ü yeniden güvenli ellere teslim etme zamanıdır.”denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin