AK Parti Adaylarından Ziyaretler - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2015 14:46 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Adaylarından Ziyaretler

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal seçimler öncesinde çalışmalarına devam ediyor.
Kentin önemli sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri üretmek adına ziyaretlerde bulunan AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal Tüccarlar Kooperatifinde esnafları ziyaret etti. Ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Kahveci ve Namal, AK Parti için destek istedi.
Milletvekili adayı Sedat Namal, Karabük’ün vekili olursak, yaşanan sorunların aşılması konusunda gerek Ankara’da gerekse Karabük’te var gücümüzle çalışacağımın sözünü veriyorum. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Karabük’e güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim” dedi.
VALİ ALİMOĞLU’NA ZİYARET
AK Parti Karabük Milletvekili ve milletvekili adayı Osman Kahveci ve Sedat Namal Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Beraberinde İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve Kadım Kolları Başkanı Hülya Uğur Kocakavak ile birlikte Valilik ziyaretinde bulunan AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal, daha sonra Vali Yardımcıları Tarkan Keskin ve Abdullah Acar ile Valilik personelini ziyaret etti. Kahveci ve Namal daha sonra Karabük Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Reisi ve Baro Başkanını ziyaret etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin