AK Parti Aday Adayı Yılmaz Tempoyu Yükseltti - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Aralık, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:25
0
0

AK Parti Aday Adayı Yılmaz Tempoyu Yükseltti

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Gürsel Yılmaz parti temayül yoklamasının ardından aday olabilmek için yoğun çalışma içerisine girdi. Yılmaz, Karabük’te bulunan sivil toplum kuruluşlarını, kamu yaranına dernek ve yöresel dernekleri ziyaretlerde bulundu .Belediyecilik anlamında yeterince tecrübesi bulunan, bu tecrübelerini Karabük’te de uygulamak için önce belediye başkanı adayı sonrada belediye başkanı olmak istiyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra yoğun bir çalışma içersine giren AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürsel Yılmaz, Esnaf Odaları Başkanı Yıldıray Yıldırım, Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut, Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, , Elektrikçiler Odası Başkanı Yasin Özçelik’i, Yeniceliler Dernek Başkanı Fatih Arslan’ı, Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir’i ve bazı kamu yararına dernekleri ziyaret etti. Yaptığı ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Gürsel Yılmaz “ Yapmış olduğumuz ziyaretlerde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunum. Önce aday daha sonra belediye başkanı seçilmem halinde yapacağımız projelerimizi ziyaretlerimizde anlatıyoruz. Karabük’ün modern bir kent görünümüne kavuşması, vatandaşların daha kaliteli bir hayat yaşayabilmesi için önemli işler yapacağız. Karabük’ümüzün artık kaybedecek zamanı kalmamıştır. Memleketimizi hak ettiği konuma getirmek en büyük hedefimizdir” dedi

WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.19 WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.22WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.18

GÜRSEL YILMAZ KİMDİR ?

1963 yılında Karabük’te doğan Gürsel Yılmaz, ilk orta ve lise öğretimini Karabük’te tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde iktisat alanında lisans diploması ile tamamlamıştır. Çalışma hayatı, belediyeciliğin hemen hemen her alanında geçen Yılmaz, kariyerine memur olarak İstanbul Bakırköy Belediyesinde başlamıştır. Burada yaklaşık 6.5 yıl hizmetinden sonra İstanbul Bağcılar Belediyesine geçerek Bağcılar Belediye Başkanlını Özel Kalem Müdürlüğündeki  görevine başlamıştır. Burada önce müdür yardımcısı, ardın da özel kalem müdürü olarak 17 yıl uzunca bir süre görev yapan Yılmaz, akabinde yaklaşık 3 yıl gibi bir süreyle TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığında “Saray ve Köşkler Grup Başkanı” olarak görev yapmıştır. Akabinde Bağcılar Belediyesi Başak A.Ş’de yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlük görevine getirilerek, İstanbul Bağcılar Bölgesindeki örnek teşkil eden kentsel dönüşüm projelerinin gerçekleştirilmesinde aktif roller üstlenmiştir. Yerel yönetimlerin mali ve kontrolü, kadro ve stratejik planlama, yerel yönetimlerin yeninde yapılandırılması, kamu ihale mevzuatı  Gürsel Yılmaz’ın uzmanlık alanları arasında yer almaktadır. Belediyecilik ve kentsel dönüşüm alanında uzun yıllar sari üst düzey tecrübe ve birikimleri bulunan Gürsel Yılmaz,  evli ve iki çocuk babasıdır.(Yusuf Korkmaz)

WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.35 

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin