Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
01 Aralık, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Aday Adayı Yılmaz Tempoyu Yükseltti

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Gürsel Yılmaz parti temayül yoklamasının ardından aday olabilmek için yoğun çalışma içerisine girdi. Yılmaz, Karabük’te bulunan sivil toplum kuruluşlarını, kamu yaranına dernek ve yöresel dernekleri ziyaretlerde bulundu .Belediyecilik anlamında yeterince tecrübesi bulunan, bu tecrübelerini Karabük’te de uygulamak için önce belediye başkanı adayı sonrada belediye başkanı olmak istiyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra yoğun bir çalışma içersine giren AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürsel Yılmaz, Esnaf Odaları Başkanı Yıldıray Yıldırım, Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut, Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, , Elektrikçiler Odası Başkanı Yasin Özçelik’i, Yeniceliler Dernek Başkanı Fatih Arslan’ı, Erzurumlular Dernek Başkanı İbrahim Bedir’i ve bazı kamu yararına dernekleri ziyaret etti. Yaptığı ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Gürsel Yılmaz “ Yapmış olduğumuz ziyaretlerde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunum. Önce aday daha sonra belediye başkanı seçilmem halinde yapacağımız projelerimizi ziyaretlerimizde anlatıyoruz. Karabük’ün modern bir kent görünümüne kavuşması, vatandaşların daha kaliteli bir hayat yaşayabilmesi için önemli işler yapacağız. Karabük’ümüzün artık kaybedecek zamanı kalmamıştır. Memleketimizi hak ettiği konuma getirmek en büyük hedefimizdir” dedi

WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.19 WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.22WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.18

GÜRSEL YILMAZ KİMDİR ?

1963 yılında Karabük’te doğan Gürsel Yılmaz, ilk orta ve lise öğretimini Karabük’te tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde iktisat alanında lisans diploması ile tamamlamıştır. Çalışma hayatı, belediyeciliğin hemen hemen her alanında geçen Yılmaz, kariyerine memur olarak İstanbul Bakırköy Belediyesinde başlamıştır. Burada yaklaşık 6.5 yıl hizmetinden sonra İstanbul Bağcılar Belediyesine geçerek Bağcılar Belediye Başkanlını Özel Kalem Müdürlüğündeki  görevine başlamıştır. Burada önce müdür yardımcısı, ardın da özel kalem müdürü olarak 17 yıl uzunca bir süre görev yapan Yılmaz, akabinde yaklaşık 3 yıl gibi bir süreyle TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığında “Saray ve Köşkler Grup Başkanı” olarak görev yapmıştır. Akabinde Bağcılar Belediyesi Başak A.Ş’de yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlük görevine getirilerek, İstanbul Bağcılar Bölgesindeki örnek teşkil eden kentsel dönüşüm projelerinin gerçekleştirilmesinde aktif roller üstlenmiştir. Yerel yönetimlerin mali ve kontrolü, kadro ve stratejik planlama, yerel yönetimlerin yeninde yapılandırılması, kamu ihale mevzuatı  Gürsel Yılmaz’ın uzmanlık alanları arasında yer almaktadır. Belediyecilik ve kentsel dönüşüm alanında uzun yıllar sari üst düzey tecrübe ve birikimleri bulunan Gürsel Yılmaz,  evli ve iki çocuk babasıdır.(Yusuf Korkmaz)

WhatsApp Image 2023 12 01 at 15.39.35 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin