Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0

AJet, hava şartları sebebiyle Sivas yerine Tokat’a indi, yolcular otobüslerle taşındı

Olumsuz hava şartları nedeniyle Tokat’a yönlendirilen İstanbul-Sivas uçağının yolcuları otobüslerle Sivas’a taşınırken, uçuşlar Tokat’tan devam etti.

Yoğun sis nedeniyle İstanbul-Sivas seferini yapan AJet Havayolları uçağı, 158 yolcusuyla Tokat Havalimanı’na yönlendirildi. Tokat’a inen yolcular otobüslerle Sivas’a taşınırken, Sivas’tan gelen yolcular da aynı şekilde Tokat’a transfer edildi. Sivas’tan İstanbul’a yapılacak uçuşlar Tokat Havalimanı’ndan 19.15’te gerçekleştirildi. Önceki gün de olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul’dan gelen uçaklar Kayseri ve Tokat’a inmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin