Samsun’da ailesi iftara giden alkollü şahıs, konutunu ateşe vererek yaktı.
Olay, Canik ilçesi Devgeriş Mahallesi’nde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, eşi ve çocukları kızına iftara gittiği öğrenilen H.İ.İ. isimli şahıs, tek başına bulunduğu sırada konutunu ateşe vererek yaktı. Alevler tek katlı meskenin içini sararken, itfaiye ve polis grupları olay yerine sevk edildi. Alkollü H.İ.İ. polis tarafından gözaltına alınırken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı grupları yangına müdahale ederek söndürdü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Ailesi iftara giden alkolü şahıs evini yaktı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

