Reklam
Reklam
67a31b1b7e7e1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı
0

Aile Yılında Yapılacak Çalışmalar Konuşuldu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kurum ve kuruluş müdürleriyle Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda, İl Müdürlüğü’nün 2024 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ile 2025 yılı planlamaları ele alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yapılırken, hizmetlerin gelecekte daha etkin hale getirilmesi adına çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Yavuz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün geniş bir hizmet yelpazesine sahip olduğunu belirterek, çocuklardan yaşlılara, özel gereksinimli bireylerden dezavantajlı gruplara kadar birçok farklı kesime ulaşılan hizmetlerin büyük bir özen ve titizlikle yürütülmesinin önemine vurgu yaptı.
“2025 YILI AİLE YILI OLDU”
Vatandaş odaklı hizmet anlayışının sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, özellikle ailenin korunması, güçlendirilmesi ve çocukların sağlıklı bir ortamda yetişmesi konularına dikkat çekti. 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi sebebiyle bu kapsamda yapılacak çalışmalara özel önem verileceğini belirtti.
Kadına ve çocuğa yönelik şiddetin önlenmesi, koruyucu aile uygulamalarının teşviki, kurumların yangın güvenliği denetimlerinin artırılması ve sosyal desteklerin etkin şekilde ulaştırılması gibi konularda ilgili kurumlarla iş birliğinin sürdürüleceğini vurgulayan Vali Yavuz, hizmet kalitesini daha da artırmak için ortak çalışmalar yapılacağını dile getirdi.
Toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve 2025 yılı hedeflerinin belirlenmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cxz
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü öğrencilerden Türkiye dereceleri

Karabüklü öğrenciler, farklı branşlarda düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle büyük gurur yaşattı. Boks, Wushu Kung Fu, duatlon ve tekvando branşlarında mücadele eden öğrenciler önemli başarılara imza attı.

Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Görkem Kızıltoprak Türkiye şampiyonu olurken, Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Diktepe ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda da Karabüklü sporcular dikkat çekti. Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Cemal Taşbaş, 90 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Demir Çelik Anadolu Lisesi öğrencisi Berra Narin Ataman, 70-85 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Vesilenur Yücel 65-70 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Irmak Taşbaş ise 52 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Çaycuma Duatlonu Türkiye Şampiyonası’nda da Karabüklü öğrenciler başarılı sonuçlar aldı. Emek Ortaokulu öğrencisi Yiğit Ömer Yılman, M3 Erkek kategorisinde Türkiye birincisi olurken, TED Karabük Koleji öğrencisi Mustafa Sarıoğlu Yıldız Erkek kategorisinde Türkiye ikinciliğini kazandı. Bahçeşehir Koleji öğrencisi Buğlem Duru, Yıldız M3 Kız kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken, Soğuksu Ortaokulu öğrencisi Poyraz Gürgen de M3 Erkek kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Tekvando Yarışması’nda ise Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Azra Özcan, Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Karabük genelinde farklı okullardan öğrencilerin elde ettiği dereceler, hem aileleri hem de eğitim camiasında büyük sevinçle karşılandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin