Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Karabük’e geldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Kasım, 2021 13:20 tarihinde yayınlandı
0

(Haber Merkezi) AK Parti Teşkilat Akademisi eğitim programına katılmak üzere Cumartesi gün Karabük’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Karabük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Cumartesi günü saat 14.00’ Karabük’e gelen ve eğitim programında bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, daha sonra Karabük Valiliğini ziyaret etti.  Vali Gürel ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Yanık, şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Makamda Karabük Valisi Fuat Gürel’den brifing alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü nedeniyle kendisini karşılamaya gelen çocuklar ile birlikte gökyüzüne balon bıraktı.  Bakan Derya Yanık, daha sonra sırasıyla, Milliyetçi Hareket Partisini,  Huzur Evini, Güleç Çocuk Evlerini,  Şehit Şenay Aybüke’nin ailesini ziyaret etti. Ardından  Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret eden Bakan Yanık  burada yetkililerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık’ın Karabük ziyareti programına, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal,  Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker,  İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ  AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve şehir protokolü eşlik etti.

Basliksiz 11 kopya 14

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te yeni kurulan derneklere kapsamlı eğitim

dernekler birimi egitim
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valiliği koordinasyonunda İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 2026 yılında kurulan derneklere yönelik bilgilendirme ve eğitim programı düzenleniyor.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına yeni kurulan derneklerin yöneticileri ve temsilcileri sekizli grup halinde katılım sağladı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Önder Elieyioğlu, derneklerin mevzuata uygun faaliyet yürütmelerinin önemine dikkat çekerek, eğitimlerin hem bilgilendirme hem de rehberlik amacı taşıdığını ifade etti.

Eğitim kapsamında Şef Yusuf Kahraman ile Veri Hazırlama ve Kontrol Personeli Hayriye Seyhan tarafından dernek yöneticilerine kapsamlı sunumlar yapıldı. Katılımcılara dernek kuruluş işlemleri, üyelik süreçleri, genel kurul uygulamaları, karar defteri ve yönetim işlemleri, proje hazırlama süreçleri, denetim esasları ile derneklerin yapmakla yükümlü olduğu bildirimler hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Sunumlarda ayrıca derneklerin faaliyetleri sırasında dikkat etmeleri gereken hususlar, mevzuata aykırı uygulamaların doğurabileceği sonuçlar ve kamu kurumlarıyla yürütülebilecek proje çalışmaları da ele alındı.

Yetkililer, yeni kurulan derneklerin hem yasal yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirmeleri hem de proje üretme kapasitelerini artırmaları amacıyla düzenlenen eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini bildirdi. Eğitim sonunda katılımcılar merak ettikleri konularla ilgili sorularını yönelterek uzmanlardan bilgi aldı

Bizi sosyal medyadan takip edin