Reklam
Reklam
6764057e59d79
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
19 Aralık, 2024 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Aile Kurumunun Güçlendirilmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

Karabük’te, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmaların değerlendirildiği Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un Başkanlığı’nda yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurul üyesi diğer İl Müdürleri ile Şube Başkanları katıldı.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda hazırlanan “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı (2024-2028)” çerçevesinde 2024 yılına ait veriler ve mevcut durum ele alındı. Ayrıca 2025 yılı planlaması için gerekli adımlar masaya yatırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ile diğer paydaş kurum temsilcilerinin görüş ve önerilerinin de paylaşıldığı toplantıda, aile refahının artırılmasına yönelik kapsamlı bir yol haritası hazırlanması için tüm kurum ve kuruluşların koordineli çalışmasının önemine vurgu yapıldı. Vali Mustafa Yavuz, toplantının sonunda aile kurumunun korunması adına yürütülen çalışmaların sadece bugünü değil, geleceği de güvence altına alacağını belirterek, iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin