Reklam
Reklam
6764057e59d79
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
19 Aralık, 2024 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Aile Kurumunun Güçlendirilmesine Yönelik Toplantı Yapıldı

Karabük’te, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmaların değerlendirildiği Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mustafa Yavuz’un Başkanlığı’nda yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurul üyesi diğer İl Müdürleri ile Şube Başkanları katıldı.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda hazırlanan “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı (2024-2028)” çerçevesinde 2024 yılına ait veriler ve mevcut durum ele alındı. Ayrıca 2025 yılı planlaması için gerekli adımlar masaya yatırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ile diğer paydaş kurum temsilcilerinin görüş ve önerilerinin de paylaşıldığı toplantıda, aile refahının artırılmasına yönelik kapsamlı bir yol haritası hazırlanması için tüm kurum ve kuruluşların koordineli çalışmasının önemine vurgu yapıldı. Vali Mustafa Yavuz, toplantının sonunda aile kurumunun korunması adına yürütülen çalışmaların sadece bugünü değil, geleceği de güvence altına alacağını belirterek, iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin