BARTIN İl Özel İdaresi Personeline ‘Aile İçi Şiddet’ konulu seminer verildi. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Durmuş Top tarafından verilen seminerde, aile içi şiddetin neler olduğu, görülen şiddet karşısında neler yapabileceği ve hangi kurumlardan yardım isteyeceği konularında bilgiler verildi. Bir saat süren seminer ilgi ile takip edildi.


0
Aile İçi Şiddet Semineri
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


