Bolu’nun Gerede ilçesinde çıkan yangında ahşap mesken, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye nazaran, sabaha karşı Sarıoğlu köyünde Mehmet Gündoğan’a ilişkin ve boş durumda olan ahşap meskende şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Konutta başlayan yangın, rüzgarın da tesiriyle kısa müddette meskenin bitişiğinde bulunan ahır ve samanlığa sıçradı. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye takımı sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu alevler denetim altına alındı. Yangında ahşap mesken, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.


Ahşap ev, ahır ve samanlık alevlere teslim oldu
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

