Bolu’nun Gerede ilçesinde çıkan yangında ahşap mesken, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye nazaran, sabaha karşı Sarıoğlu köyünde Mehmet Gündoğan’a ilişkin ve boş durumda olan ahşap meskende şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Konutta başlayan yangın, rüzgarın da tesiriyle kısa müddette meskenin bitişiğinde bulunan ahır ve samanlığa sıçradı. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye takımı sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu alevler denetim altına alındı. Yangında ahşap mesken, samanlık ve ahır kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.


0
Ahşap ev, ahır ve samanlık alevlere teslim oldu
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

