Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ahşap bina yangını köylüyü sokağa döktü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ahşap binada çıkan yangın endişeye neden oldu. Alevler kısa müddette yanındaki binaya da sıçrayınca köy sakinleri sokağa döküldü.

Yangın, saat 20.00 sıralarında İsafakılı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Halil Yamak’a ilişkin ahşap konutta şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ahşap konuttan yükselen alevleri gören mahalle sakinleri, itfaiye gruplarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. Yangının boyutu vatandaş kamerasıyla gözler önüne serilirken köyde büyük panik yaşadı. Yangının çıktığı ahşap binada ve etrafında ikamet eden vatandaşlar kısa müddette tahliye edildi. Çok sayıda itfaiye takımının müdahale ettiği yangında takımlar etrafta güvenlik tedbiri aldı. Takımların yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla denetim altına alınan yangında, yaralanan olmaması teselli kaynağı oldu. Ahşap bina küle dönerken, yanındaki konutta büyük hasar oluştu. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin