A Milli futbolcu Ahmetcan Kaplan, Euro 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçında giydiği formayı imzalayarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya hediye etti.
Trabzonspor altyapısından yetişen ve Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen milli futbolcu Ahmetcan Kaplan, aynı zamanda Boztepe Mahallesi Muhtarı da olan babası Yücel Kaplan’la birlikte Başkan Kaya’yı ziyaret etti. Milli futbolcu, Almanya’da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynanan Avusturya maçında giydiği formayı imzalayarak Başkan Kaya’ya hediye etti.
Bu anlamlı jestinden dolayı Ahmetcan Kaplan’a teşekkür eden Başkan Kaya, “Milli gururumuz, Trabzon’umuzun evladı, Ajax’ta başarılı bir sezon geçiren genç yeteneğimiz Ahmetcan Kaplan’a ve babası Boztepe Muhtarımız Yücel Kaplan’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sevgili Ahmetcan, Avusturya maçında giydiği milli takım formasını imzalayıp bizlere hediye etti. Bu anlamlı jestinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Trabzon’umuzun gururu Ahmetcan’ımıza futbol hayatında gönülden başarılar diliyorum. Çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.


Ahmetcan Kaplan, Milli Takım formasını Başkan Kaya’ya hediye etti
Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı
Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

