karabuk
İmsak 05:40
Güneş 07:05
Öğle 13:05
İkindi 16:19
Akşam 18:56
Yatsı 20:15
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2018 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ahmet Nur’dan Yenice ziyareti 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Yenice’de orman ürünleri ve kereste imalatı yapan firmalarından birisi olan Yenorsan A.Ş’yi ziyaret etti. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi şadamı Sebati Keskin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Karabük Gençlik Oluşumu Başkanı Bekir Ulusoy, İşadamı Kardemir Karabükspor eski başkanlarından Ziya Ünsal, Karabük Vakıfbank Şube Müdürü İhsan Ersözlü, Karabük MHP İl Başkan Yardımcısı Nuraydın Köse, Yenorsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şirket Müdürü Ahmet Tellioğlu ile görüşerek fabrikayı gezdi. Şirket Müdürü Ahmet Tellioğlu, yaptıkları üretimler ve fabrika hakkında bilgiler verdi. Ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Şube Başkanı Ahmet Nur, “Bir süredir üyemiz olan Yenorsan A.Ş’yi ziyaret etmek istiyorduk. Bugüne nasipmiş. Arkadaşlarımız ile geldik, gördük ve bilgi sahibi olduk. Yenorsan A.Ş , bizim için gerçekten değerli ve kıymetli bir firma. Tesisleri çok beğendik ve mutlu olduk. Bizi çok güzel ağırladılar. Başta Ahmet Tellioğlu olmak üzere tüm şirket mensuplarına teşekkür ediyorum “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin