14 Kasım, 2023 16:03 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:53
A+A-
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Ahmet Nur Çebi’nin Acı Günü
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Kayınpederi ve BJK Eski Asbaşkanı Rahmetli Sami Yazıcı’nın amcası Özdemir Yazıcı hayatını kaybetti. Özdemir Yazıcı’nın cenazesi 15 Kasım Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Şirinevler Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Yazıcı Aile Mezarlığına defnedilecek.(Ramazan Öztürk)
Emekliye ayrılan öğretmene duygusal veda: Gözyaşlarına hakim olamadı
Samsun’da yaş haddinden emekliye ayrılan bir öğretmene yüzlerce öğrenci ve öğretmen arkadaşları sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında emekliye ayrılan 47 yıllık öğretmen gözyaşlarını tutamazken, mesai arkadaşları ve öğrencileri de gözyaşı döktü.
Samsun Sakarya İlkokulunda 19 yıldır Sınıf Öğretmenliği yapan Ali Çalış’a meslek hayatının son gününde okul tarafından unutulmaz bir sürpriz yapıldı. Dersten çıkan öğretmen okulun koridoruna çıktığında yüzlerce öğrencisinin sıralandığını gördü. Alkışlar eşliğinde kalabalık öğrenciler ortasından yürüyen öğretmen, unutulmaz bir an yaşadı. Mikrofonu eline alan Okul Müdürü Zekeriya Keskin, emekliye ayrılan meslektaşı için ’Hatıran Yeter’ isimli şarkıyı seslendirdi. Bu durum karşısında duygusal anlar yaşayan 65 yaşındaki öğretmen gözyaşlarını tutamadı. Öğrencileri ise öğretmenlerine çiçek takdim etti. Sürprizden ötürü öğrencilerine teşekkür eden Ali öğretmen, okula ve 47 yıllık mesleğine duygusal bir veda etti.
Okul Müdürü Zekeriya Keskin, "Öğretmenimize özel bir uğurlama merasimi düzenledik. Verdiği emeklerden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.