Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ağlarına düşürdükleri vatandaşı dolandıran sahte jandarmalar yakayı ele verdi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde kendilerini jandarma olarak tanıtarak ağlarına düşürdükleri vatandaşı dolandıran şahıslar, JASAT dedektifleri tarafından yakalandı.
Olay, 22 Ocak’ta Kastamonu’nun Hanönü ilçesi Akçasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde yaşayan A.Ö. isimli vatandaşın evine giden ve kendisini jandarma personeli olarak tanıtan bir şahıs, A.Ö.’ye babasına kimlik kartı bulduklarını ve bulunan kimlik kartının hırsızlık olayında kullanıldığını söyledi. Evde bulunan altınları kontrol etmeleri gerektiğini söyleyen şahıs, evde bulunan 1 adet altın set, 6 adet bilezik, 1 adet bileklik, 1 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın ve 6 bin TL parayı A.Ö.’den teslim aldı.
Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.Ö., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) dedektifleri harekete geçti. Ekipler tarafından başlatılan çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren E.S., E.P. ve T.Y.F.A., Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyonla Düzce’de yakalandı.
Şüphelilere ait araç ve ikametlerde yapılan aramada, vatandaşı dolandırarak aldıkları para ve ziynet eşyaları ele geçirildi. Ele geçirilen ziynet eşyaları ve paralar A.Ö.’ye teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da tartışma kanlı bitti: 25 yaşındaki genç başından ağır yaralandı

Çorum’da cadde üzerinde iki küme ortasında çıkan hengamede 25 yaşındaki bir genç başından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Bahabey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ulaş K. (25) ile kimliği belirlenemeyen kişi yahut bireyler ortasında şimdi bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyerek hengameye dönüşen olayda Ulaş K., başına aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, etraftaki vatandaşlar da durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Ağır yaralı genç, birinci müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis takımlarınca geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin