Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2023 16:09 tarihinde yayınlandı
0

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Çocuk Alanı Oluşturuldu

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuklar için özel oyun alanları ile diş klinikleri oluşturuldu.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Taylan Çebi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  “Çocuklarımız geleceğindir, gelecek çocuklarımızın ufku ile şekillenecektir.

Geleceğimizin, vatanımızın ve milletimizin emanet edildiği kıymetli çocuklarımız;  gelecekte ülkemizin sağlık, bilim, teknoloji, siyasi, kültür, bürokrasi, üretim, zanaat, sanat, tarım gibi birçok alanda daima diğer dünya ülkelerinden daha ilerde olmasına katkı sağlayacaktır.

Biz sağlık çalışanlarına düşen görevlerden biri de sağlıklı nesiller yetiştirip bu yüce vatanı ve milleti onlara emanet etmektir.

Sağlıklı dişler ile mutlu gülüşler çocuklar. Yeni dizayn edilen alanlarımızda oyunlarınızı oynar ve çizgi film kahramanları ile eğlenirken,  doktor randevunuzu kaçırmayın.  Ve unutmayın ki en büyük kahraman sizlersiniz” dedi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin