Zonguldak’ın Alaplı Gazeteciler Derneği idaresi, yeni misyona başlayan Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde misyon yapan Gazetecileri makamında kabul eden Köksal, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti. Gazeteciler ise yeni misyonunda Kaymakam Selçuk Köksal’a muvaffakiyetler diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazetecilerle tek tek tanışan ilçe kaymakamı Köksal, vatandaşa hizmet konusunda gayret sarf edeceğini söyledi. Nazik ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getiren Kaymakam Köksal, gazetecilere teşekkür etti.


AGD’den Kaymakama ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Yeşil Vatan’a 7/24 Nöbet
Ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesi amacıyla yürütülen gece koruma ve önleme faaliyetleri, 7 gün 24 saat esasıyla devam ediyor.
Toplu koruma ekipleri tarafından gerçekleştirilen gece denetimlerinde; orman emvali, üretim sahaları ve ormanlık alanlar düzenli olarak kontrol ediliyor, olası risklere karşı gerekli tedbirler titizlikle alınıyor.
Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, uygulamalar tüm işletme müdürlüklerinde kararlılıkla yürütülüyor. Gece gündüz demeden Yeşil Vatan’a sahip çıkan ekipler, olası kaçak ağaç kesimi, izinsiz nakliyat ve yangın riskine karşı 24 saat teyakkuz halinde bulunuyor.
Vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, orman yangınları ve kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

