Bolu’da ağacın dibinden geçen elektrik kablolarından kıvılcım çıkması paniğe neden oldu. Ekiplerin erken müdahalesi neticesinde facianın eşiğinden dönüldü.
Olay, Karaçayır Mahallesi’nde Eflatun Sokak üzerinde bulunan eski okulun bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çam ağaçlarının dibinde bulunan elektrik kabloları bir anda etrafa kıvılcım saçmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar kısa süreli yaşadıkları paniğin ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve SEDAŞ ekipleri tarafından kıvılcım çıkaran kablolara müdahale edildi. Kısa sürede elektrik kablolarından çıkan kıvılcıma müdahale eden ekipler olası bir yangın riskine karşı önlem aldı.


Ağacın dibindeki elektrik kablolarından çıkan kıvılcım korkuttu
Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.
AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.
Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.
Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.
AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.
Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

