Karabük Postası tarafından
19 Haziran, 2023 20:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ağaca çıkan şahıs kelepçelenip hastaneye gitmek istedi

Karabük'te ağaca çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan polislere kelepçe ile hastaneye gitmek istediğini söyledi. Olay, Yenişehir Mahallesi Çamlık Camisi karşısında meydana geldi. Çınar ağacına çıkarak aşağıya atlayacağını söyleyen Serkan M.’yi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Serkan M., kendisini ikna etmeye çalışan polise başını vurduğunu, kelepçe takılarak hastaneye götürülmek istediğini söyledi. Polisin söz vermesi üzerine aşağıya inen Serkan M., kelepçe takılarak hastaneye, ardından polis merkezine götürüldü. (İHA) [video width="1920" height="1080" mp4="https://karabukpostasi.com/wp-content/uploads/2023/06/71C9B9A7-809B-45F3-9F61-E56E757FC4A9.mp4"][/video]
blank
Berkay Doğan tarafından
08 Mart, 2025 12:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’e Yeni Adalet Sarayı Müjdesi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük’te katıldığı iftar programında, kente yeni bir Adalet Sarayı kazandırılacağını duyurdu.

Projenin tamamlandığını belirten Tunç, 2025 yılı yatırım programına alındığını ve ihale sürecinin kısa sürede başlatılacağını açıkladı.

KARABÜK’E MODERN VE YÖRESEL MİMARİLİ ADALET SARAYI

Bakan Tunç, yapılacak yeni adalet sarayının Karabük’e ve bölgeye yakışan modern bir yapı olacağını ifade ederek, özellikle Safranbolu’nun tarihi ve yöresel mimarisine uygun şekilde tasarlanacağını vurguladı. “Adalet hizmetlerinin daha etkin ve sağlıklı yürütülmesi için gerekli tüm çalışmalar tamamlandı. 2025 yatırım programına alınan projenin ihale süreci yakında başlayacak” dedi.

BÖLGEYE YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Konuşmasında bölgedeki diğer yatırımlara da değinen Tunç, Karabük ve çevre illerde altyapı, ulaşım ve kamu hizmetleri alanında önemli projelerin hayata geçirildiğini belirtti. Bakan Tunç, “Karabük ve Batı Karadeniz için büyük projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Belediyelerimizin taleplerini yakından takip ediyor, hizmetlerin vatandaşlarımıza en iyi şekilde ulaşması için çalışıyoruz” diye konuştu.

"RAMAZAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ"

İftar programında Ramazan ayının önemine de değinen Tunç, bu mübarek ayın yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Tunç, Ramazan'ın manevi atmosferinde, yardımlaşmanın ve birlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekerek, "Rabbim bizleri bayrama da sağlık, huzur ve birlik içinde eriştirsin" temennisinde bulundu.

"TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLI"

Bakan Tunç, konuşmasında Türkiye’nin terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü ve güvenlik güçlerinin büyük başarılara imza attığını belirterek, “Bugün şehitlerimizin emaneti olan vatanımıza sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek en büyük görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iftar programının ardından Karabük’te çeşitli temaslarda bulunarak, yerel yöneticilerle bir araya geldi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.