Reklam
Reklam
66f27db64b0bf jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Eylül, 2024 11:52 tarihinde yayınlandı
0

Ağaç Tüneli’nde Dikkat: Kazalar Beraberinde Gelebilir

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu – Bartın Güzergahı’ndaki Ağaç Tüneli, gelin ve damatların düğün fotoğrafları için popüler bir mekan olarak öne çıkıyor. Ancak bu romantik atmosfer, bazı tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

Safranbolu – Bartın Kara Yolu’nda bulunan Ağaç Tüneli, yol kenarındaki yüksek ağaçlarla kaplı, görsel olarak etkileyici bir alan sunuyor. Ancak burada yapılan fotoğraf çekimleri, hem yeni evli çiftler hem de diğer yol kullanıcıları için risk oluşturabiliyor.

Bölge sakinleri, Ağaç Tüneli’nde gerçekleştirilen çekimlerin estetik açıdan güzel olduğunu ancak tehlikeli olabileceğini belirtiyor. “Yolda duraklayan araçlar, dikkat dağınıklığına yol açarak kazalara sebep olabilir,” diyorlar.

Özellikle hafta sonları ve özel günlerde artan trafik yoğunluğu, Ağaç Tüneli çevresinde dikkatli olmayı zorunlu kılıyor. Bu nedenle, fotoğraf çekimleri için alternatif mekanların değerlendirilmesi veya uygun izinlerin alınarak güvenlik önlemlerinin alınması öneriliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
98cc92fe a72f 41db ae19 4c921acceb80
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Olay Haber sahibi evinde ölü bulundu

‘Karabük Olay Haber’ isimli internet haber sitesinin sahibi Muhammet Çakır, yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Çakır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yoğun bir duman kokusu tespit eden ekipler, odada yanmış mangal kömürü buldu.

Yetkililer, Çakır’ın karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Çakır’ın geride üç kişiye hitaben yazılmış bir mektup bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin