Reklam
Reklam
66f27db64b0bf jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Eylül, 2024 11:52 tarihinde yayınlandı
0

Ağaç Tüneli’nde Dikkat: Kazalar Beraberinde Gelebilir

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu – Bartın Güzergahı’ndaki Ağaç Tüneli, gelin ve damatların düğün fotoğrafları için popüler bir mekan olarak öne çıkıyor. Ancak bu romantik atmosfer, bazı tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

Safranbolu – Bartın Kara Yolu’nda bulunan Ağaç Tüneli, yol kenarındaki yüksek ağaçlarla kaplı, görsel olarak etkileyici bir alan sunuyor. Ancak burada yapılan fotoğraf çekimleri, hem yeni evli çiftler hem de diğer yol kullanıcıları için risk oluşturabiliyor.

Bölge sakinleri, Ağaç Tüneli’nde gerçekleştirilen çekimlerin estetik açıdan güzel olduğunu ancak tehlikeli olabileceğini belirtiyor. “Yolda duraklayan araçlar, dikkat dağınıklığına yol açarak kazalara sebep olabilir,” diyorlar.

Özellikle hafta sonları ve özel günlerde artan trafik yoğunluğu, Ağaç Tüneli çevresinde dikkatli olmayı zorunlu kılıyor. Bu nedenle, fotoğraf çekimleri için alternatif mekanların değerlendirilmesi veya uygun izinlerin alınarak güvenlik önlemlerinin alınması öneriliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
327bb3f8 6852 4e49 a8b2 dd5728955156
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 13:51 tarihinde yayınlandı
0

Oğlunun ölüm davasında erteleme kararı çıkan anne hastanelik oldu

Karabük’te 23 ay önce meydana gelen ve motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin davanın karar duruşmasının ertelenmesi üzerine fenalaşan anne hastaneye kaldırıldı.

2024 yılı Haziran ayında Karabük-Yenice kara yolu Yeşilköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yenice yönüne seyir halinde olan 25 yaşındaki Sefa Tulumoğlu, akaryakıt tesisine dönüş yapmak için manevra yapan Tuncay İncebacak (40) idaresindeki otomobile çarpmış, genç sürücü hayatını kaybetmişti.

Kazaya ilişkin açılan davanın duruşması Karabük Adalet Sarayı’nda görüldü. Duruşmaya, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün annesi Fatma Tulumoğlu, babası Satılmış Tulumoğlu, yakınları ile üyesi olduğu KASK Kafalılar Motosiklet Derneği üyeleri katıldı.

Mahkeme heyeti, bilirkişi raporunun eksik veya çelişkili olması nedeniyle uzman ekiplerce yeniden değerlendirme yapılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Kararın ardından anne Fatma Tulumoğlu sinir krizi geçirerek bayıldı. Yakınları ve çevredekilerin yardımıyla adliye dışına çıkarılan Tulumoğlu’na sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Fatma Tulumoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KASK Kafalılar Motosiklet Derneği Başkanı Umut Kahriman, karar duruşmasının kusursuz olmalarına rağmen ileri bir tarihe ertelenmesinden dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, adalet istediklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin