Reklam
Reklam
66f27db64b0bf jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Eylül, 2024 11:52 tarihinde yayınlandı
0

Ağaç Tüneli’nde Dikkat: Kazalar Beraberinde Gelebilir

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu – Bartın Güzergahı’ndaki Ağaç Tüneli, gelin ve damatların düğün fotoğrafları için popüler bir mekan olarak öne çıkıyor. Ancak bu romantik atmosfer, bazı tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

Safranbolu – Bartın Kara Yolu’nda bulunan Ağaç Tüneli, yol kenarındaki yüksek ağaçlarla kaplı, görsel olarak etkileyici bir alan sunuyor. Ancak burada yapılan fotoğraf çekimleri, hem yeni evli çiftler hem de diğer yol kullanıcıları için risk oluşturabiliyor.

Bölge sakinleri, Ağaç Tüneli’nde gerçekleştirilen çekimlerin estetik açıdan güzel olduğunu ancak tehlikeli olabileceğini belirtiyor. “Yolda duraklayan araçlar, dikkat dağınıklığına yol açarak kazalara sebep olabilir,” diyorlar.

Özellikle hafta sonları ve özel günlerde artan trafik yoğunluğu, Ağaç Tüneli çevresinde dikkatli olmayı zorunlu kılıyor. Bu nedenle, fotoğraf çekimleri için alternatif mekanların değerlendirilmesi veya uygun izinlerin alınarak güvenlik önlemlerinin alınması öneriliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda dereye dusen kisiyi arama calismalari suruyor yZ49A2IC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da dereye düşen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dereye düşen 2 kişiden biri hayatını kaybederken, kayıp vatandaşın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Topluca köyü Kanlıca Altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere kenarında balık tuttukları öğrenilen iki kişinin suya düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbarda, şahıslardan birinin su üzerinde hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Giresun Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucu amca ile yeğen oldukları öğrenilen kişilerden Sedat Ç. (28) isimli yeğenin cansız bedenine saat 23.30 sıralarında ulaşıldı.

Kayıp olduğu belirtilen amca Sedat Ç. (54) isimli vatandaşın bulunması için bölgede arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara 2 AFAD aracı ve 7 personel, 6 jandarma aracı ve 40 personel, 2 JAK aracı ve 6 personel, Giresun Belediyesi İtfaiyesi’nden 2 araç ve 5 dalgıç personel, 1 UMKE aracı ve 3 personel, 1 AKUT aracı ve 6 personel ile 2 İHH aracı ve 13 personel katılıyor. Ayrıca Samsun’dan görevlendirilen 4 dalgıcın da çalışmalara destek verdiği, bölgede dron destekli arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin