Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:14 tarihinde yayınlandı
0

Ağaç dikim sezonuna girildi

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Ağaç dikim sezonuna girildiğini belirterek

Müdürlüğe bağlı işletmelere uyarılarda bulundu.

Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı,  “Eylül ayını bitirmek üzereyiz. Orta ve büyük çapta sorunumuz yok. Ağaç dikim sezonuna girmiş bulunmaktayız. Özellikle yol kenarı ağaçlandırma çalışmalarında yabanıl meyveli türlerin kullanılmasına özen gösterelim. Ağaçlandırma çalışmalarında proje esasları dışında çalışma yapılmasın. Danışman Mühendislerin çalışmalarını takip edin. Emeğinizi onların daha verimli çalışmalarını sağlamak için harcayın. Çalışmalarımızda tasarruf tedbirlerinden taviz vermeden harcama yapılmasına dikkat edelim. Yılsonu yaklaştı, tedbirlerimizi ona göre almak mecburiyetindeyiz. Bundan sonra yapılacak işleri hava şartlarına, personel durumuna ve bütçemize göre ayarlamak durumundayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7f224e0e 7349 4529 8f2c 4edc4c6b71bd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük Belediyesi’nden Kurbanlık Satış Alanına Ücretsiz Servis

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık satış alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre ücretsiz seferler, 22 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren başlayacak. Servisler, Balık Pazarı ile Mezbaha arasında karşılıklı olarak belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Balık Pazarı kalkış saatleri 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak açıklanırken; Mezbaha dönüş seferleri ise 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 17.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi yetkilileri, uygulamanın vatandaşların kurbanlık alışverişlerini daha rahat ve güvenli şekilde yapabilmesi amacıyla planlandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin