Reklam
Reklam

Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Şubat, 2023 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, deprem bölgesinde yürütülen çalışmaları takip ederek sürdürülen çalışmalara verilecek destekleri değerlendirmek üzere ilgili birim amirleriyle GAMER Merkezinde toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Valilik  Koordinesinde yürütülen arama kurtarma ekiplerinin, Sağlık ekiplerinin ve iş makinelerinin yönlendirilmesinin yanı sıra bölgeye gönderilecek olan ayni ve nakdi yardım faaliyetleri ile afet bölgesine gönderilecek yardım tırlarının koordinasyonu değerlendirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin