Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Şubat, 2023 10:00 tarihinde yayınlandı
0

AFAD Ekibi Karabük’te Çiçeklerle Karşılandı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılan 10 kişilik AFAD ekibi Karabük’e geri dönerken,  hüznü ve sevinci bir arada yaşadılar.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Karabük İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğünde (AFAD) görevli ekipler deprem bölgelerine gönderilmişti.
Gaziantep ve Hatay’da arama-kurtarma çalışmalarını tamamlayan 10 kişilik ekip gece yarısı Karabük’e geri döndü.
Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde beklenen ekip, AFAD gönüllüleri ve yetkililer tarafından çiçekle karşılandı.
AFAD personelleri, araçtan inerek arkadaşları ve aileleriyle kavuşmanın sevincini yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
carsamba devlet hastanesinde kbb kadrosu guclendi burun estetigi ameliyatlari basliyor RXQmdYmH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Çarşamba Devlet Hastanesi’nde KBB kadrosu güçlendi: Burun estetiği ameliyatları başlıyor

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastaneye atanan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanları Opr. Dr. Ozan Çolak ve Opr. Dr. Furkan Balaban hasta kabulüne başladı.

Yeni uzman hekimlerin göreve başlamasıyla birlikte Çarşamba Devlet Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz alanında sunulan sağlık hizmetlerinin kapsamı genişlerken, burun estetiği (rinoplasti) ameliyatları da yapılmaya başlanacak. Böylece vatandaşlar hem estetik hem de fonksiyonel burun ameliyatları için farklı merkezlere gitmek zorunda kalmadan bu hizmetlerden ilçelerinde yararlanabilecek.

Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Emre Özgen, hastaneye kazandırılan yeni hekimlerin sağlık hizmetlerinin niteliğine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Opr. Dr. Ozan Çolak ve Opr. Dr. Furkan Balaban’ın hastanemizde göreve başlamasıyla birlikte Kulak Burun Boğaz branşındaki hizmet kapasitemiz önemli ölçüde artmıştır. Özellikle burun estetiği ameliyatlarının hastanemizde gerçekleştirilecek olması, vatandaşlarımızın bu hizmete daha kolay erişebilmesini sağlayacaktır. Hastanemizin uzman hekim kadrosunu güçlendirerek bölgemize daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Çarşamba Devlet Hastanesi yönetimi, göreve başlayan Opr. Dr. Ozan Çolak ve Opr. Dr. Furkan Balaban’a yeni görevlerinde başarılar dilerken, vatandaşların randevularını Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden oluşturabileceklerini hatırlattı.

Yeni hekimlerin göreve başlamasıyla birlikte Çarşamba Devlet Hastanesi, bölge halkına sunduğu sağlık hizmetlerinin çeşitliliğini ve kalitesini artırmayı sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin