AFAD Başkan Yardımcısı Bozkurt, heyelan bölgesinde - Karabük Haber Postası
afad baskan yardimcisi bozkurt heyelan bolgesinde Bqa98dDP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

AFAD Başkan Yardımcısı Bozkurt, heyelan bölgesinde

Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD) Lider Yardımcısı Başkan Bozkurt, Sinop’un Türkeli ilçesinde 5 Mart gecesi meydana gelen heyelanın akabinde, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman ile birlikte olay yerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeye, Sinop Vilayet AFAD Müdürü Hüsamettin Kars, Sinop Vilayet Özel Yönetim Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Sinop DSİ Şube Müdürü Göktuğ Yılmaz ve Kastamonu Vilayet AFAD Müdürü Dr. Suat Tüfekçi de katıldı.

Türkeli ilçesine bağlı Düz köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle yapılan saha incelemelerinde, lazer dronlar ve öbür teknik araçlar kullanılarak toprak hareketliliğine dair risk durumu değerlendirildi. İnceleme sırasında, heyelanın yol açtığı hasarın tespiti yapılarak vatandaşların mağduriyetlerinin en süratli halde giderilmesi hedeflendi.

Kaymakam Safa Kahraman, heyelandan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, heyelan sırasında göçük altında kalan iki vatandaşın sağ olarak kurtarılmasının kendileri için büyük bir teselli olduğunu belirtti. Kahraman, “Rabb’im bizleri her türlü afetten korusun. Emeği geçen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Türkeli’mize geçmiş olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen sampiyonluk turu icin gelen bir takimi yenmenin gururunu yasiyoruz LM4OXdKG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “Şampiyonluk turu için gelen bir takımı yenmenin gururunu yaşıyoruz”

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Galatasaray maçının ardından, “Şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Kulübü Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilen, “Bu galibiyet, hak mahrumiyeti nedeniyle aramızda olmayan başkanımıza ve stadı dolduran taraftarımıza armağan ediyorum. Hocamız, teknik ekibimiz, oyuncu grubumuzla birlikte bu maçın da önemini idrak ederek iyi hazırlandık. 3 haftadır süregelen bir galibiyet zincirimiz vardı. Takımın performansı her geçen gün artıyordu. Şampiyonluğun en büyük adayı, buraya belki de şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet. Samsunspor bir yapılanma içerisindedir. Bu sene Konferans Ligi’nde ülkemize ciddi puanlar kazandırdık. Onun yanında lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Evimizde kaybettiğimiz şanssız puanlar olmasa bugün yine ilk 5 takımın içerisinde olacaktık” diye konuştu.

“Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik”

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, “Bu sezonun en güzel maçlarından birini oynadık. Galatasaray çok iyi bir takım. Çok kaliteli oyuncuları var. Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik. Bu maça gelemeyen, bize göre haksız ceza verilen başkanımıza armağan ediyoruz. Bu sene çok maç oynadık. Onun yorgunlukları nedeniyle 7. sırada kaldık. İnşallah seneye çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin