blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ADSEAH Karabük’ün Gururu Oldu

Sağlık Bakanlığı’nın 2025 yılı değerlendirmesinde, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye genelindeki 81 ilde yer alan ağız ve diş sağlığı hastaneleri arasında ikinci sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imza attı.

Sağlık Bakanlığı tarafından, sağlık hizmetlerinin etkinliği, verimliliği ve kalitesini artırmak amacıyla oluşturulan kriterler doğrultusunda gerçekleştirilen 2025 yılı değerlendirme sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 81 ili kapsayan değerlendirmede Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 2’ncisi oldu.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taylan Çebi, elde edilen başarının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Prof. Dr. Çebi, bu sonucun hastanenin vizyonu ve misyonu doğrultusunda vatandaşlara kaliteli, erişilebilir ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla yürütülen özverili çalışmaların somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Başarıda ekip ruhunun büyük payı olduğuna dikkat çeken Başhekim Taylan  Çebi, “Bu başarı bireysel değil; büyük bir ekip ruhunun, fedakârlığın ve kararlılıkla sürdürülen ortak emeğin sonucudur” dedi.

Prof. Dr. Taylan Çebi, desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Hakan Usta’ya, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç’a, Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’ya, hastane yöneticilerine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Karabüklü vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunma sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Çebi, bundan sonra da her zaman bir adım daha ileri gitmek için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.