Reklam
Reklam
6751931f995f7
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Aralık, 2024 15:21 tarihinde yayınlandı
0

Adem Aydim’dan Sert Açıklamalar

Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü Başkanı Adem Aydim son haftalarda takım içerisinde yaşanan finansal sıkıntılara değinerek, “Takımı bırakmamı isteyenler avuçlarını yalayacaklar. Gerekirse takımı ligden çekerim.” dedi.

Uzun süredir beklenen sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmemesi ve finansal sıkıntıların artması nedeniyle sert açıklamalarda bulunan Başkan Aydim yaşananları sert bir dille eleştirdi.

“GMG ile olan sponsorluk sözleşmesine göre ödenecek olan bedeli 4 ay boyunca bekledik ama herhangi bir ödeme yapılmadı. Futbolcularımız verilen vaatleri bekliyordu, ancak yerine getirilmedi. Biz de bu duruma tepkimizi gösterdik.”

KARDEMİR’DEN HİÇBİR DESTEK ALAMADIK

Başkan Aydim, şehrin olmazsa olmazı KARDEMİR’den finansal anlamda hiçbir destek alamadıklarını söyledi.

Başkan Aydim kulüp üzerindeki baskılara ve çıkan söylentilere de değinerek, “Benim bu kulübü bırakmamı bekliyorlar. Ancak şunu unutmasınlar, ben bu kulübe 200 milyon lira yatırım yaptım. Gerekirse kulübü kapatır, ligden çekerim.” ifadelerine yer verdi.

Son günlerde kamuoyunda Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü Başkanı Adem Aydim’ın kurduğu şirket üzerinden kulübü yönettiği iddialarına da cevap veren Başkan Aydim; “Bu takıma çocuklarımın rızkından milyonlar harcadım ve bugün bu takımın başından gitmemi isteyen bir güç var. Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü bir dernek statüsünde yönetim oluşturmuştur. Şirketleşme ile ilgili bir durum da söz konusu değildir. İnanmayanlar da gitsinler İl Denekler Müdürlüğü’nden bu konuda bilgi alabilirler. Bu kulüp benim malımmış gibi algı yapmaya çalışan bir kesim var. Yine söylüyorum Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü bir dernektir.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin