Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
13 Kasım, 2023 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Aday Adaylarının Başvuru Bağışları Gazze’ye

AK Parti’de 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı başvurucu süreci başlarken, aday adaylarının başvurularda yapacağı bağışlar AFAD üzerinden Gazze’ye gönderilecek.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, aday adaylarından başvuru aidatı almayacaklarını ve bağış almaya karar verdiklerini ifade ederek, “İl belediye başkan aday adaylarından 30 bin TL, ilçe belediye başkan aday adaylarından 20 bin TL, belde belediyeleri ve büyükşehir belediye meclis üyeliği adaylarından 10 bin TL ve il genel meclisi üyeliği aday adaylarından ise 5 bin TL olarak alınması kararlaştırıldı. Aday adaylarının başvuru bağışları Gazze’ye AFAD üzerinden gönderilecek. Bağışlar Gazze’ye gitsin istedik. Bütün teşkilat mensuplarımız ve aday adayı kardeşlerimizle katkı sağlamak istedik” dedi.

BAŞVURULAR DİJİTAL ORTAMDA ALINACAK

Aday adayları ön başvurusunu basvuru.akparti.org.tr adresi üzerinden veya il, ilçe başkanlıklarından yapabilecek. Aday formu sıcak imzalı şekilde İl, İlçe başkanlılarına teslim edilecek.

İl Belediye Başkan aday adaylığı müracaatı il başkanlığından, ilçe ve belde belediye başkan aday adaylığı müracaatı hem il başkanlığından hem de ilgili ilçelerden yapılabilecek. Belediye ve il genel meclisi adayı müracaatı ise sadece ilgili ilçelerde yapılacak. Tüm detaylar basvuru.akparti.org.tr adresinde yer alıyor. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
eq 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Haziran, 2026 13:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 7 Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Karabük’te polis ekiplerince son 20 gün içerisinde gerçekleştirilen 7 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, 1 kişi tutuklandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ilgili birimler tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik 15 Mayıs-4 Haziran 2026 tarihleri arasında kent genelinde operasyonlar düzenlendi.

Yapılan çalışmalar kapsamında 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonlarda toplam 8,12 gram AM-2201 sentetik kannabinoid hammaddesi, 15,61 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, peçeteye emdirilmiş halde 0,45 gram sentetik kannabinoid ve 5 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Öte yandan narkotik ekipleri ile diğer birimlerin ortak çalışmaları ve denetimleri kapsamında, uyuşturucu suçlarından aranan 3 firari hükümlü ve şüpheli de yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin