Aday Adaylarının Başvuru Bağışları Gazze'ye - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
13 Kasım, 2023 12:49 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:53
0
0

Aday Adaylarının Başvuru Bağışları Gazze’ye

AK Parti’de 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı başvurucu süreci başlarken, aday adaylarının başvurularda yapacağı bağışlar AFAD üzerinden Gazze’ye gönderilecek.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, aday adaylarından başvuru aidatı almayacaklarını ve bağış almaya karar verdiklerini ifade ederek, “İl belediye başkan aday adaylarından 30 bin TL, ilçe belediye başkan aday adaylarından 20 bin TL, belde belediyeleri ve büyükşehir belediye meclis üyeliği adaylarından 10 bin TL ve il genel meclisi üyeliği aday adaylarından ise 5 bin TL olarak alınması kararlaştırıldı. Aday adaylarının başvuru bağışları Gazze’ye AFAD üzerinden gönderilecek. Bağışlar Gazze’ye gitsin istedik. Bütün teşkilat mensuplarımız ve aday adayı kardeşlerimizle katkı sağlamak istedik” dedi.

BAŞVURULAR DİJİTAL ORTAMDA ALINACAK

Aday adayları ön başvurusunu basvuru.akparti.org.tr adresi üzerinden veya il, ilçe başkanlıklarından yapabilecek. Aday formu sıcak imzalı şekilde İl, İlçe başkanlılarına teslim edilecek.

İl Belediye Başkan aday adaylığı müracaatı il başkanlığından, ilçe ve belde belediye başkan aday adaylığı müracaatı hem il başkanlığından hem de ilgili ilçelerden yapılabilecek. Belediye ve il genel meclisi adayı müracaatı ise sadece ilgili ilçelerde yapılacak. Tüm detaylar basvuru.akparti.org.tr adresinde yer alıyor. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali 8ycbz9pZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AJE 822 plakalı motosiklet ile 55 AOE 328 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü D.D. yaralandı.

Yaralı, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin