Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2014 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Adatepe Bölgesinin Risk Analizleri Çıkartılıyor

Adatepe mahallesi bölgesinde bulunan binalarda risk analizleri çıkartılmaya başlandı.
Çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerden biri olan Adatepe mahallesinde kentsel dönüşümün ilk çalışmaları başladı. Adatape mahallesinde yüklenici firmanın aldığı bina ve konutlarla ilgili yapılan riks analizleri zayıf çıktı.
Binalarda ve konutlarda risk analizlerini yapan KARTES firması yetkilileri, Adatepe mahallesinde yapılan çalışmalarda riks analizleri sonucu binaların riskli çıktığı belirterek, “ Riskli çıkan binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından en kısa sürede yıkılacak. Bu kapsamda binalarında yapılan analizleri riskli çıkan vatandaşların binalarını boşaltmaları gerekiyor. Zaten 6306 sayılı kanun kapsamında hak sahipleri kira yardımında faydalanacağından binaları en kısa zamanda boşaltmaları kendi can ve mal güvenlikleri açısından daha sağlıklı olacaktır” denildi.
Öte yandan şehir plancıları tarafından Adatepe Mahallesi için planlama yaparak Ağustos ayında belediye meclisi sunulacağı ve kabul görmesi durumunda kentsel dönüşüm kapsamında yeniden modernize edileceği öğrenildi.
İşadamı Adnan Çebi ise, Adatepe mahallesinde kendisinde olan binaları bayram öncesi boşaltarak yıkacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin