Samsun’da adam öldürmek cürmünden 20 yıl 7 ay 15 gün mahpus cezası bulunan şahıs polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında “tasarlayarak adam öldürmek” hatasından hakkında 20 yıl 7 ay 15 gün katılaşmış mahpus cezası bulunan E.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.B. süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Adam öldürmek suçundan 20 yıl 7,5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında elde ettiği başarı ile okuluna şampiyon olarak döndü.
Sakarya’da gerçekleştirilen ve Zonguldak’tan da birçok öğrencinin katıldığı Wushu Kung-fu Okul Sporları karşılaşmalarında Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi Elanur Akkurt okuluna şampiyonluk kazandırdı.
Antrenör Bekir Kaya nezaretinde yarışmalara katılan Meslek Lisesi Öğrencisi Akkurt bu başarısı ile okuluna şampiyon olarak dönerken, çalıştırıcı ve sporcu genç kız okul idarecileri tarafından karşılandı.
Oklundan bir şampiyonun çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Musa Eren,” Öncelikle öğrencimizi ve karşılaşmalara hazırlayan çalıştırıcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Okulumuz adına şampiyonluk bizim için önemli bir olaydır. Bu tür sonuçların öğrencilerimizden devamını diliyorum” diye konuştu.

