blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Adam öldürmek suçundan 20 yıl 7,5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da adam öldürmek cürmünden 20 yıl 7 ay 15 gün mahpus cezası bulunan şahıs polisin takibi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında "tasarlayarak adam öldürmek" hatasından hakkında 20 yıl 7 ay 15 gün katılaşmış mahpus cezası bulunan E.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.B. süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Ocak, 2026 10:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Taşımalı Su İle Değirmen Dönmedi..!

Karabük’ün Eflani ve Yenice ilçelerinde taşımalı doğalgaz sistemi, yoğun kış şartlarına dayanamadı.

26 Aralık’ta başlayan ve etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, doğalgaz tedarikinde de ciddi sorunlar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle doğalgaz sevkiyatının aksaması sonucu her iki ilçede de doğalgaz tamamen kesildi. Doğalgaz kullanan çok sayıda vatandaş, soğuk hava karşısında mağdur olurken, çözümü yeniden soba kurmakta buldu.

Vatandaşlar yaşanan duruma tepki göstererek, “Taşımalı su ile değirmen dönmez” atasözünü hatırlattı. Kış şartlarının ağır geçtiği bölgede taşımalı doğalgaz sisteminin sürdürülebilir olmadığını ifade eden ilçe sakinleri, kalıcı ve güvenli bir enerji altyapısı talep etti.

Özellikle yaşlılar, çocuklu aileler ve kronik hastalar için durumun daha da zorlaştığını belirten vatandaşlar, yetkililerden benzer mağduriyetlerin tekrar yaşanmaması adına önlem alınmasını istedi. Kış mevsiminin etkisini artırarak sürdürmesi beklenirken, Eflani ve Yenice’de enerji arz güvenliği konusu yeniden gündeme geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin